Masini de debitare cu comanda numerica

masini de debitare cu comanda numerica

Pentru usurarea muncii omului s-au inventat diferite masinarii, utilaje, echipamente si tehnologii. Acestea au menirea de a creste productia, de a reduce posibilitatea de greseala umana si de a oferi beneficiarilor produse de cea mai buna calitate, cu un efort minim la un pret cat mai bun. Printre aceste masinarii se regasesc si masini de debitare cu comanda numerica.

La ce companie puteti sa apelati pentru a cumpara la preturi competitive masini de debitare cu comanda numerica?

 

Pentru a achizitiona masini de debitare cu comanda numerica va recomandam sa apelati la societatea CNC LaTech. Aceasta a fost infiintata in 2006, axandu-se pe un nou domeniu de activitate, proiectarea si realizarea de masini de debitare cu comanda numerica, taiere cu flacara si alte masini (cu si fara comanda numerica). In acest scop, firma colaboreaza cu General Numeric. Activitatea de baza presupune proiectarea si realizarea unor masini noi si modernizarea masinilor vechi ce exista deja. Pana in prezent, peste 140 de masini au trecut pe la CNC La Tech.

Ce fel de masini de debitare cu comanda numerica va ofera aceasta firma?

Compania CNC LaTech ofera clientilor masini de debitare cu comanda numerica cu oxigaz si cu plasma. Masinile de debitare si taiere cu oxigaz sunt cele mai raspandite masini. Acestea au capacitatea de a taia table de la 3mm la table foarte groase (chiar 300mm), in functie de brenerul (diuze) folosit. Masinile sunt echipate cu regulatoare de presiune si manometre pe cele trei cai si cu brenere Messer. Comanda acestor trei cai este realizata cu electrovalve actionate la 24V. Alegerea brenerului (marca) este la discretia clientului. Masinile se impart in doua categorii: masini pana la dimensiunea utila de 2x6m cu o structura sudata si sprijinita pe picioare reglabile si masini de dimensiuni utile de peste 2x6m pana la 3x12m cu o structura fixata in podea. Aceste masini mari fiind exploatate de regula in conditii grele, sunt concepute cu protectie a ghidajelor si rigiditate mare.

Masinile de debitare si taiere cu plasma sunt masini cu viteze de lucru relativ mari si se foloseste la taierea tablelor subtiri (0.5 – 20 mm). Masinile sunt cu o structura sudata si sprijinita pe picioare reglabile. Au avantajul ca pot fi mutate foarte usor si reglate de asemenea, foarte usor. In anumite situatii, se pot monta accesoriile de la acest tip de masinarie la cele cu oxigaz.

Ambele tipuri de masini de debitare cu comanda numerica sunt livrate impreuna cu un program special, FastCAM, program specializat pentru masinile cu oxi, plasma, apa si laser.

Cum ii puteti contacta pe cei de la CNC La Tech pentru a cumpara masini de debitare cu comanda numerica?

Pentru a achizitiona masini de debitare cu comanda numerica de la CNC LaTech va invitam sa accesati pagina de internet a firmei- cnc-machines.ro. Aici puteti gasi ce produse ofera societatea, ce servicii va sunt puse la dispozitie etc. In plus, aveti la indemana datele de contact prin intermediul carora veti putea solicita informatii tehnice suplimentare sau veti putea cere o oferta.