Masina ta are nevoie de spray-uri auto de la Inedit Grup

Fara doar si poate, pentru a te putea bucura cat mai multi ani de masina ta, trebuie sa ai grija de ea. Cum? Folosind spray-uri auto de la Inedit Grup. Aceste spray-uri sunt concepute special pentru intretinerea interiorului masinii – te ajuta sa lupti impotriva murdariei, a petelor, a mucegaiului si alergenilor -, dar sunt folositoare si in cazul degivrarii, degriparii, pentru contactele electrice si electronice, in lupta impotriva ruginei sau pentru o lubrifiere corespunzatoare.

Spray-uri auto de la Inedit Grup

 

Masina ta are nevoie de spray-uri auto de la Inedit GrupFie ca esti persoana fizica sau esti patronul unui service auto, spray-uri auto iti sunt absolut necesare pentru intretinerea la parametrii optimi a masinii tale. De unde le poti cumpara? De la Inedit Grup.

Acest magazin online te poate aproviziona complet in materie de spray-uri auto, oricand, numai cu produse de calitate superioara, toate oferite la un pret bun. Toate spray-urile auto de la Inedit Grup sunt special concepute pentru a prelungi cat mai mult durata de viata a diverselor componente ale masinii tale.

Spray-uri auto. 2 categorii pentru nevoi diferite

 

In materie de spary-uri auto, Inedit Grup iti pune la dispozitie o varietate impresionanta. De fapt, la drept vorbind, este posibil sa nici nu fi stiut pana la intalnirea cu Inedit Grup ca exista atatea variante de spray-uri auto pe care sa le folosesti pentru a avea grija de “iubita” ta.

Astfel, Inedit Auto iti propune urmatoarele 2 categorii mari si late dupa cum urmeaza:

1. Spray-uri auto tehnice. Ei bine, ai nimerit in Raiul spray-urilor auto tehnice. Poti cumpara urmatoarele modele:

– spray pe baza de aluminiu, spray pe baza de zinc, spray pe baza de silicon, spray pe baza de cupru, spray pe baza de teflon sau spray ceramic;

– vaselina aderenta sau vaselina alba;

– curatitor frane – este un degresant bun pentru frane, ambreiaje, carburator sau pompe de benzina;

– spray impotriva ruginii se foloseste pentru toate suprafetele metalice pe care doresti sa le protejezi;

– degripant – dizolva materiile rasinoase si rugina;

– curatitor industrial – dizolva si curata orice murdarie rezistenta;

– spray pentru contactele electrice protejeaza impotriva perturbarilor cauzate de umezeala;

– spray electronic – se utilizeaza pentru relee, comutatoare, cabluri, antene sau potentiometre;

– spray pentru protectia bornelor – este o vaselina speciala pentru bornele masinii tale;

2. Spray-uri auto cosmetice. In categoria cosmeticelor intra asa:

– spray degivrant este ideal iarna atunci cand geamurile, parbrizul sau incuietorile masinii tale sunt inghetate si adanc ingropate sub un strat generos de zapada;

– spray inox este un produs ideal pentru obiectele din inox protejandu-le impotriva umezelii;

– spray clima se foloseste pentru sistemul de aer conditionat si lupta impotriva alergenilor, bacteriilor si mucegaiului;Masina ta are nevoie de spray-uri auto de la  Inedit Grup1

– spray pentru intretinere piele este special conceput pentru interiorul din piele al masinilor;

– spray pentru intretinerea tapiteriei curata foarte bine petele de pe tapiteria din piele sintetica sau din stofa, dar si de pe covorasele din cauciuc;

– spray pentru interiorul masinii care te va ajuta sa lustruiesti, protejezi si sa mentii curate si neprafuite toate suprafetele din plastic sau din cauciuc din interiorul masinii tale.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege spray-uri auto de la Inedit Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Inedit Grup? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0214-670.292 si 0733-684.664 sau trimite un e-mail pe adresa office@ineditgrup.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.