Malco Atp: Girofaruri de calitate oferite la preturi promotionale

Cu totii stim ca transportul in trafic se realizeaza in conditii speciale, mai ales atunci cand este vorba despre transport de marfa, transport agabaritic, transport periculos si asa mai departe. In aceste cazuri, autovehiculele care transporta marfa respectiva sunt prevazute cu girofaruri speciale prin care sunt atentionati ceilalti participanti la trafic. Dar aceste produse, girofarurile, nu sunt intalnite doar in aceste situatii; organele abilitate pentru diferite interventii (politia, salvarea, coloane oficiale, etc) au si ele autovehiculele echipate cu produse similare, ceea ce este diferit consta insa in culoarea girofarului in cauza. In felul acesta putem deosebi spre exemplu un transport de substante periculoase de o coloana oficiala, sau de o salvare.

Asadar, in urma scurtei prezentari de mai sus am delimitat si domeniul caruia i se adreseaza aceasta categorie de produse. Este important de stiut ca daca o masina clasica se foloseste de un girofar, acest lucru va atrage dupa sine o amenda sau chiar un dosar penal, in cazul in care prezenta si importanta girofarului nu poate fi explicata. Dar, pentru cei ce isi doresc si necesita achizitionarea de girofaruri pentru buna desfasurare a activitatii din cadrul companiei, in cele ce urmeaza o sa va descriu serviciile firmei Malco Atp.

Malco Atp isi concentreaza activitatea in special in importarea si comercializarea sistemelor de avertizare acustice. Malco Atp este importator direct al brand-urilor SIM din Portugalia si Vision Alert din UK. Compania pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de produse, dintre care amintim: girofaruri, mini rampe, sisteme de avertizare marsarier, baghete de dirijare, lampi de lucru, lampi directionale si multe altele.

In ceea ce priveste girofarurile oferite, acestea reprezinta doar produse de cea mai buna calitate, provenite de la producatori de renume in acest domeniu de activitate. Malco Atp comercializeaza o serie variata de girofaruri, fiecare client putand regasii exact produsul necesar pentru activitatea proprie.

Astfel, prin intermediul Malco Atp puteti achizitiona girofaruri de marimi si modele diferite, dar si culori variate precum rosu, galben, albastru sau verde. Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, compania va garanteaza calitatea superioara a produselor. Gama de girofaruri pe care o comercializeaza Malco Atp genereaza o luminozitate superioara, oferind maximum de vizibilitate. Produsele firmei corespund standardelor internationale de protectie si standardelor europene. Lentilele girofarurilor sunt realizate din policarbonat de cea mai buna calitate.

Daca am reusit sa va starnesc interesul, nu ezitati si utilizati datele disponibile in finalul acestui articol pentru a comanda girofarurile Malco Atp de care aveti nevoie. Preturile variaza in functie de produsul de care aveti nevoie, asadar, accesati platforma online a companiei pentru a obtine o oferta de pret precisa. Prin intermediul acesteia, puteti vizualiza si celelalte produse comercializate, si beneficia totodata de asistenta si ajutor tehnic de specialitate oferit de specialistii Malco Atp. Acestia va asteapta in orice moment cu raspunsuri prompte la intrebari dar si cu sfaturi utile.

Malco Atp, date de contact:

Str. Petru Voda, nr 17, sector 5
Bucuresti, Romania

Marius Hildan – Sales Manager
Telefon: 0722.71.72.72
sales@malco.ro
marius@malco.ro

Adrian Cojocaru – Import Manager
Telefon: 0720.53.65.56
Telefon: 0728.71.72.72
ady@malco.ro

Ciprian Voica – Technical Manager
Telefon: 0722.53.71.75
ciprian@malco.ro

Fax: (004) 021.404.33.56
Mobil: (004) 0722.717.272

Email: sales@malco.ro
malcoatp@gmail.com
Website: www.malco.ro