Malco Atp comercializeaza rampe luminoase!

Rampe-luminoase-W8zn2Daca esti in cautarea unor rampe luminoase, Malco Atp iti ofera o gama completa de aceste produse la standarde ridicate de calitate. Datorita materialelor utilizate la fabricarea acestora, se poate garanta pentru rezistenta lor la umiditate si vibratii. Produsele au diferite marimi pentru a putea acoperi o gama cat mai larga de intrebuintari. Cateva dintre domeniile in care sunt utilizate sunt: asistenta rutiera, agricultura, ambulanta, transporturi, tractari, salubritate, politie, pompieri si altele. Produsele indeplinesc toate standardele de calitate si fiabilitate impuse de domeniul de utilizare. Malco Atp comercializeaza aceste produse la preturi accesibile si de o calitate superioara, garantata de indeplinirea tuturor normelor si standardelor de fabricatie. Malco Atp comercializeaza aceste tipuri de rampe la preturi avantajoase, iar calitatea lor este garantata de materialele folosite si de marcajul CE. Sistemele de iluminare sunt rezistente la temperaturi crescute si scazute, precum si la umiditate crescuta. Forma acestor rampe luminoase se incadreaza perfect la autoturisme.

Utilitatea rampelor luminoase!

Rampele auto pentru semnalizare optica oferite de Malco Atp sunt de calitate superioara si au o acoperire exterioara garantata impotriva imbatranirii policarbonatului din care sunt confectionate lentilele. In acest mod, ai siguranta ca acestea nu vor deveni opace sau ca nu isi vor pierde in timp culoarea initiala. Rampele auto luminoase oferite de Malco Atp sunt valabile in culorile rosu, galben-portocaliu, albastru si verde. In plus, societatea ofera rampe luminoase rotative, cu led sau cu xenon. Rampele pe xenon nu functioneaza pe baza de filament, ci prin aprinderea unei descarcari electrice produse intre doi electrozi din interiorul capsulei cu gaz. Aceasta tehnologie produce chiar si de 3 ori mai multa lumina decat un bec obisnuit cu halogen, iar consumul de curent electric este redus la jumatate. De aceea, rampele cu xenon sunt o investitie valoroasa pentru tine, cu atat mai mult cu cat si durata lor de viata este mai mare. Rampele cu leduri sunt o solutie foarte buna pentru iluminare mai ales datorita rezistentei lor la conditii climatice severe si actiuni mecanice. Tensiunea folosita este de mic voltaj si consumul de energie redus. Baza de constructie este din plastic de culoare neagra, iar blocul de iluminare este compus din mai multe led-uri, in functie de model. Tipurile de flash-uri emise sunt de mai multe tipuri, deoarece si cazurile in care sunt folosite difera.

Cine este compania Malco Atp?

Cu sediul in Bucuresti, societatea Malco Atp se ocupa de importarea si comercializarea sistemelor de avertizare acustice. Malco Atp este importator direct al brand-urilor SIM din Portugalia si Vision Alert din UK. Societatea Malco Atp pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse, cum ar fi: girofaruri, mini rampe, sisteme de avertizare marsarier, baghete de dirijare, lampi de lucru, lampi directionale si multe altele. Pentru mai multe informatii despre produsele oferite acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Malco Atp. Achizitioneaza rampele luminoase oferite de Malco Atp pentru a acoperi o gama larga de intrebuintari.

Datele de contact ale firmei Malco Atp

Adresa firmei: Str. Petru Voda, nr. 17, sector 5, Bucuresti

Telefon: 021 404 33 56

Email: malcoatp@gmail.com