Lubrifianti industriali de la Lubrica Technology – Pentru functionarea optima a utilajelor!

lubrifianti industrialiPentru buna functionare a unui utilaj folosit in agricultura sau industrie este vital ca fiecare componenta care il alcatuieste sa fie de calitate. Astfel, sunt importante atat componentele externe, cum sunt piesele auto, cat si cele interne, care, desi nu se vad, joaca un rol extrem de important. Din aceasta a doua categorie fac parte si lubrifiantii industriali, iar aici vorbim de toata gama de paste, vaseline, compusi, uleiuri, lubrifianti industriali lichizi, solventi,etc. O firma din tara care va pune la dispozitie astfel de produse, certificate la nivel international, este Lucrica Technology. Aici gasiti lubrifianti industriali din marcile consacrate, tocmai pentru a fi garantate normale de calitate impuse de forurile internationale in domeniu.

Importanta unor lubrifianti de calitate pentru utilajele industriale!

Lubrifiantii industriali sunt elemente extrem de importante pentru functionarea optima a oricarui utilaj. Ei au rolul de ajuta  la  reducerea  frecarii  si uzurii, la cresterea timpului de lubrifiere si la reducerea costurilor  de intretinere si inlocuire in aplicatiile unde uleiurile si vaselinele obisnuite nu fac  fata. Lubrifiantii industriali Lubrica Technology au o serie de caracteristici care ii fac sa se remarce ca unii dintre cei mai indicati in domeniu.

Astfel, ei au niste carateristici care ii plaseaza pe un loc de frunte in categoria produselor necesare bunei functionari a unui utilaj. Printre acestea se numara: rezistenta rigorilor conditiilor de incarcare mare, rezistenta in conditii de mizerie, praf sau medii chimice dure, de temperaturi si viteze extreme, de medii cu umiditate crescuta sau chiar in medii marine. Nu in ultimul rand, lubrifiantii industriali sunt de asemenea ideali pentru lubrifierea in conditii normale de lucru.

In stransa colaborare cu furnizori de renume, Lubrica Technology a dezvoltat o linie de lubrifianţi specifici si adaptati aplicatiilor industriale. Acestia  contribuie la functionarea eficienta a rulmentilor si componentelor din sectorul industrial. Rezistenti la temperaturi inalte, uzura si apa, produsele firmei din Sibiu ofera o protectie superioara in conditii industriale dificile, prelungind durata de viata, crescand productivitatea si reducand perioada de inactivitate.

Gama de lubrifianti industriali oferita de Lubrica Technology!

Lubrica Technology are capacitatea de a va pune la dispozitie o gama larga de lubrifianti industriali, creati cu scopul cresterii eficientei si productivitatii industriale. Compania din Sibiu este mereu in sprijinul dumneavoastra si va ofera sfaturi si suport tehnic in alegerea produsului potrivit in functie de necesitati. Veti putea comanda uleiuri de prelucrare pentru metale, uleiuri de turbina si pentru masini unelte, uleiuri de transfer termic sau de tratament termic, uleiuri pentru lubrifiere generala, uleiuri hidraulice, dieletrice si multe altele.

Din gama extinsa de lubrifianti industriali oferiti, se remarca:

– lubrifianti industriali Total: compania Total este una din marcile consacrate pentru respectarea gradului inalt de calitate impus de normele internationale. Din aceasta serie fac parte uleiuri de turbina si pentru masini unelte, uleiuri de transfer termic sau de tratament termic, uleiuri pentru lubrifiere generala, uleiuri hidraulice etc.

– lubrifianti industriali Mobil: aici intalnim nu mai putin de 15 tipuri de lubrifianti industriali marca Mobil cu siguranta va preveni sau rezolva orice problema din orice domeniu industrial.

– lubrifianti industriali Lubrifin:  acestia sunt lubrifianti care au mediu de racire pentru piesele de otel ce sunt supuse unor tratamente termice (Lubrifin TT A/AE, si Lubrifin TT 50). Lubrica Technology distribuie nu mai putin de 27 de lubrifianti industriali Lubrifin.

– lubrifianti industriali Agip. Din aceasta marca va sunt oferite: uleiuri albe, uleiuri turbine, uleiuri pentru tratamente termice, pentru transmisii industriale, uleiuri pentru transfer termic, pentru protectie anticoroziva, prelucrari metale, uleiuri destinate masinilor cu aburi, pentru lubrifiere generala, uleiuri ghidaje, pentru echipamente pneumatice etc.

– lubrifianti industriali Cyclon: produsi pentru uz general, acesti lubrifianti au in componenta aditivi impotriva coroziunii si a oxidarii, ce pot fi folositi in cadrul lifturilor, preselor, sau a utilajelor destinate minelor de carbuni, lubrifianti pentru compresoare si turbine, cu protectie anti-rugina, al caror scop este acela de a prelungi durata de folosire al utilajelor.

Date de contact:

Calea Dumbravii 134 A, Sibiu

Telefon: 0733 983 666

Articol oferit de zoom-biz.ro!