Lubrica Tehnology iti ofera lubrifianti auto!

lubrifianti autoPentru a functiona intr-un mod optim pentru o perioada cat mai indelungata, orice autoturism trebuie intretinut cat mai bine. Daca vrei sa te asiguri ca masina ta va functiona asa cum iti doresti in viitor, trebuie sa fii atent la accesoriile necesare pentru a-i prelungi durata de functionare. Gama de accesorii destinate masinilor in scopul imbunatatirii performantelor este multipla; aceasta gama cuprinde  sute de produse, printre care si lubrifianti auto. Acest tip de produs este absolut necesar pentru a-ti determina masina sa “toarca” asa cum iti doresti si, mai important, asa cum este normal. In cazul in care cauti lubrifianti auto superiori din punct de vedere calitativ si nu stii unde ai putea sa gasesti produsele dorite, iti recomandam sa arunci o privire peste ofertele Lubrica Technology!

Despre lubrifiantii auto comercializati de Lubrica Technology

Scopul companiei Lubrica Technology este de a le oferi clientiilor sai cele mai bune produse si servicii; de aceea, pe langa comercializarea lubrifiantiilor auto de calitate, iti ofera si consiliere in alegerea produsului potrivit pentru autoturismul tau. Specialistii Lubrica au o experienta vasta in domeniu si iti raspund cu promptitudine la orice solicitare, asigurandu-se ca produsele de care ai nevoie vor fi livrate in cel mult doua zile de la data plasarii comenzii, oriunde pe teriitoriul tarii noastre. Mai mult decat atat, pe langa lubrifianti auto, firma Lubrica Technology ofera si lubrifianti industriali, dar si uleiuri, pentru care asigura un stoc permanent, indiferent de perioada in care ne aflam.

Lubrica Technology ofera o gama vasta de produse a caror calitate este incontestabila, in schimbul unor preturi extrem de avantajoase; lubrifiantii auto pe care ii poti achizitiona in urma colaborarii cu aceasta firma sunt marca Lubrifin, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori din domeniu. Indiferent de tipul de autoturism pe care il detii (sau in cazul in care ai nevoie de lubrifianti pentru un utilaj industrial), Lubrica Technology va avea solutia potrivita pentru tine!

Lubrifiantii auto Lubrifin

Dupa cum am precizat si mai sus, satisfactia clientiilor nostrii este pe primul loc; de aceea, gama diversificata va contine cu siguranta tipul de lubrifiant auto care i se potriveste cel mai bine autoturismului tau. Gama de lubrifianti auto Lubrifin cuprinde urmatoarele produse:

–         Lubrifin Versus plus 20W50 – acest tip de lubrifiant auto este destinat in mare parte motoarelor ce utilizeaza ca si carburant benzina sau Diesel

–         Lubrifin Versus Plus 15W40 – ideal in conditii de trafic

–         Lubrifin Versus 30 sau Lubrifin 40 Plus – acest lubrifiant poate fi utilizat in mod general, insa este indicat in special in cazurile in care motorul autoturismului are aspiratie naturala

–         Lubrifin T 90 EP 3, Lubrifin T 90 EP 2, Lubrifin T 80W90 EP 3 si Lubrifin T 140 EP 2, pentru diverse transmisii prin angrenaje, ale masinilor de mic tonaj

–         Lubrifin T 75 EP 1, pentru transmisiile tractoarelor

–         Lubrifin M 30, Lubrifin M 40, Lubrifin M 50 Super 2, produse cu proprietati anticorozive

–         Lubrifin M 20W40 Super 1 si Lubrifin M 15W40 Super 2, indicate in special pentru autovehiculele utilizate in scopul transportului pentru pasageri; aceste produse sunt ideale pentru tipurile de autovehicule ce sunt utilizate mai des decat in mod obisnuit.

Alege lubrifianti auto comercializati de Lubrica Technology! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza platforma web a companiei : www.lubrica.ro!