Lame de deszapezire SF, nelipsite pentru dotarea firmelor ce se ocupa cu deszapezirea cailor rutiere

logo-convar-finalCu o experienta ce s-a acumulat din anul 2008, de cand se ocupa de  importul si de distributia echipamentelor de deszapezire realizate de catre producatorul german Tuchel, firma CONVAR IMEX SRL din Cluj-Napoca are ca obiectiv principal punerea la dispozitia cientilor sai a echipamentelor ce se incadeaza in standardele europene ca sicuranta si calitate.

Printre echipamentele pe care le importa si comercializeaza se regasesc si  lame de deszapezire SF, echipamente indispensabile pentru o buna dotare a firmelor care se ocupa de curatarea cailor rutiere si a altor suprafete dupa caderile de zapada.

Dotare standard ale acestor Lame de deszapezire SF ce se afla in oferta firmei Convar Imex SRL fac din ee o alegere excelenta. Astfel, in doatarile ce isi pun aprenta pe cartea de vizita a acestor lame de deszapezire SF intra din fabricatie o razuitoare de cauciuc ce are o grosime de 40 mm. Eficienta acesteia este un rezultat al echiparii lamei de dezapezire SF cu un suport metalic cu arcuri de torsiune. Suportul actioneaza ca un sistem de siguranta in cazul intalnirii cu un obstacol si, totodata, este cel care asigura montarea razuitoarelor de cauciuc.

Numarul de modele in care se prezinta utlilele lame de deszapezire SF cinci, casificare reprezentand latimea lamelor, exprimata in cm, in pozitie dreapta sau inclinata, astfel: SF 250, SF 275, SF 300, SF 325 si SF 350. Toate variantele au un unghi de inclinatie la stanga sau dreapta, de 30 grade.

Usor manevrabie, aceste lame de deszapezire SF dispun de un sistem avansat de reglare a miscarii, respectiv de asigurare a inclinarii mecanice laterale. In plus, echipamentele sunt dotate si cu o aparatoare de bordura, ceea ce le creste eficienta in exploatareasigurand si un serviciu de calitate in curatarea partii carosabile si evitarea ingustarii drumului prin inevitabilele depuneri de zapada de langa borduri. Eficienta este garantata si de inaltimea de 1030 mm a acestor lame de deszapezire SF.

Echpamente necesare deszapezirii au culoara portocaliu din fabricatie, producatorul Tuchel respectand codul RAL 2004.

Utilajelor dotate cu lame de deszapezire SF li se poate atasa un adaptor ce poate fi rigid sau cu flotare. Acest tip e utilaje pot, de asemenea sa fie dotate cu adaptor pentru stivuitor, tot rigid sau prin flotare, pot avea, optiona si un adaptor Din 76060 pentru placa frontala.

Iata o scurta specificatie tehnica pentru adaptorul pentru placa frontala DIN 76060 ce se poate atasa la fiecare dintre aceste lame de deszapezire SF. Adaptorul pentru placa frontala poate fi orientat mecanic sau hidraulic stanga/dreapta, dispune de brate de siguranta si ridicare hidraulica, are sistem de flotare si este dotat cu sisteme de siguranta pentru deplasare in trafic, respectiv pentru atenuarea socurilor mecanice. Adaptorul pentru placa frontala DIN 76060 are o greutate proprie de aproximativ 240 kg si dispune de picioare de sustinere. Acesta este echipat cu o supapa de soc pentru sistemul hidraulic si poate fi inclinat transversal la un unghi de 15 grade. Placa frontala DIN 76060, precum si montajul acesteia sunt incluse la categoria optionale.

Optional, o serie de accesorii ce maresc siguranta pot fi atasate acestor lame de deszapezire cum ar fi: faruri suplimentare, inclusiv montajul acestora; semnalizare de latime; agregat electro-hidraulic la 12/24 V, inclusiv montaj si protectie pentru agregat; roata industriala de 310 x 105 mm.