La SVT Electronics gasesti echipament descarcare tahograf de calitate superioara!

Ti-ai dori sa detii un echipament descarcare tahograf care sa se remarce prin eficienta si calitate si nu stii de unde ai putea sa il achizitionezi? Iata ca noi avem raspunsul problemei tale si te informam ca poti alege echipamentul dorit de la compania SVT Electronics. Alege colaborarea cu SVT Electronics si ve putea beneficia de o gama variata de astfel de echipamente ce pot fi achizitionate la preturi excelente.

Echipament descarcare tahograf de calitate doar de la SVT Electronics

 

La SVT Electronics gasesti echipament descarcare tahograf  de calitate superioara!Daca iti doresti sa achizitionezi un echipament decarcare tahograf de calitate superioara iti recomandam sa apelezi cu incredere la SVT Electronics. Aceasta companie din Targu Mures are in spate 10 ani de activitate profesionala, timp in care s-a ocupat cu profesionalism si seriozitate de producerea si comercializarea unor modele variate de echipamente descarcare tahograf pentru a satisface exigentele fiecarui client in parte.

De ce sa alegi produse de la SVT Electronics? Foarte simplu. Pentru ca, inante de toate, vorbim de o colaborarea de pe urma careia te vei alege cu echipamente de calitate superioara, rezistente, eficiente si care pot fi utilizate o perioada indelungata de timp. Daca tot alegi sa faci o investitie, macar sa investesti in produse de o calitate ireprosabila, nu e asa?

SVT Electronics iti pune la dispozitie o echipa de ingineri bine instruita, competenta si serioasa ce lucreaza in permanenta la imbunatatirea echipamentelor de descarcare tahograf. Astfel, clientii care apeleaza la serviciile acestei companii se vor bucura mereu de cele mai eficiente noutati din acest domeniu.

Un echipament descarcare tahograf de la compania SVT Electronics este un dispozitiv solid si care poate fi utilizat cu usurinta de toata lumea. Datele din tahograful cu care este dotat autovehiculul se descarca in memoria interna a echipamentului de descarcare cu ajutorul unui cablu. Acest cablu este asemanator unui USB care, conectat la un calculator, va ajuta la descarcarea detelor din tahograf pe PC. Mai apoi, utilizand aplicatia TachoSafe vei putea activa si memorarea analizei amanuntite.

Top 6 modele de echipament descarcare tahoraf disponibile la SVT Elecronics

 

Dupa cum stiti prea bine, un tahograf este acel echipament care se monteaza intr-un autovehicul si care indeplineste rolul de a indica toate datele referitoare la cursa efectuata de autovehiculul respectiv. Ei bine, un echipament decarcare tahograf este solutia care iti permite sa descarci toate datele stocate in tahograf. De ce trebuie sa descarci in mod regulat datele inregistrate de acest echipament? Pentru ca in calitate de sofer ai obligatia de a arhiva toate datele furnizate de acest echipament.

Pentru a raspunde cerintelor fiecarui client in parte, SVT Electronics iti prune 6 modele exceptionale de echipamente descarcare tahograf:

1. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Remote Download GPRS;La SVT Electronics gasesti echipament descarcare tahograf  de calitate superioara!1

2. Echipament descarcare tahograf Tacho2Safe Download Tool;

3. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Download Tool I;

4. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Download module;

5. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Remote Download WiFi;

6. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Lite.

Daca vrei sa investeti in achizitionarea unui echipament descarcare tahograf de calitate si foarte eficient iti recomandam sa apelezi la serviciile companie SVT Electronics. Pentru informatii suplimentare atat despre compania in sine, cat si despre pordusele pe care la poti achizitiona de aici esti invitat sa trimiti un e-mail pe adresa office@svt.ro sau sa apelezi numarul 0365-809.305.