Kritters Com distribuie injectoare auto!

Kritters Com. Injectoare auto de top1Daca esti in cautarea unor injectoare auto la preturi avantajoase, firma Kritters Com ofera o gama variata de astfel de produse. In scopul unei pulverizari corecte si implicit eficiente a combustibilului in camera de ardere, Kritters Com recomanda utilizarea unor injectoare de calitate superioara. Injectoarele auto joaca un rol esential in buna functionare a oricarui tip de autoturism. O modalitate simpla si rapida de a intra in posesia unor astfel de produse este prin intermediul magazinului online de care dispune Kritters Com. Astfel, indiferent ca esti sau nu din Brasov, Kritters Com livreaza produsele dorite in cel mai scurt timp in orice zona a tarii prin serviciile de curierat. Kritters Com iti ofera injectoare auto de cea mai inalta calitate pentru ca autovehiculul tau sa functioneze in parametri optimi. Personalul calificat al companiei iti sta intotdeauna la dispozitie cu sfaturi si sugestii utile pentru a putea efectua cea mai buna alegere pentru autovehiculul tau.

Importanta injectoarele auto!

Pentru o buna functionare a masinii tale, trebuie sa te asiguri ca injectorul autovehiculului tau este curat, fara depuneri de combustibil sau alte lichide asemanatoare. In caz contrar, este necesara o curatare cu ultrasunete, si daca nici aceasta operatiune nu da roade, trebuie sa inlocuiesti vechiul injector cu unul original. Furnizate de la producatori importanti in domeniu, acestea sunt ideale pentru autoturisme marca Dacia, Fiat, Jaguar, Nissan, Opel, Mercedes, Peugeot, Skoda, Volkswagen si multe altele. Componente esentiale al oricarui sistem de injectie, injectoarele primesc o cantitate precisa de combustibil, pe care mai apoi il pulverizeaza in camera de ardere. Distribuirea acestuia se realizeaza dintr-o rampa comuna, unde este acumulat la presiuni inalte. Sistemele de injectie indirecte sunt specifice motoarelor Diesel clasice, in timp ce injectia directa caracterizeaza modelele moderne. Denumirea de common rail a injectoarelor vine de la rampa sau conducta comuna din care se realizeaza distributia combustibilului spre fiecare injector in parte. Astfel, aceasta rampa comuna inlocuieste pompa injector, sistem cunoscut si sub denumirea de pompa duza sau pompa duse. Prin injectia directa de tip common rail se realizeaza o dozare exacta a motorinei pentru fiecare injector, aceste componente primind o cantitate optima. In acest fel, consumul total de combustibil este redus, aspect care, in timp, se traduce prin cheltuieli mai mici suportate de catre posesorul autoturismului in cauza.

Unde gasesti injectoare auto de calitate?

Compania brasoveana Kritters Com pune la dispozitia celor interesati produse originale si reconditionate, dar si servicii pentru repararea autovehiculelor care s-au defectat. Kritters Com dispune de o gama completa de piese si accesorii auto, pe care le ofera clientilor sai atat in cadrul magazinelor din Brasov, cat si prin intermediul unui magazin online. Compania livreaza piesele auto dorite pe intreg teritoriul tarii. De asemenea, in cadrul atelierelor de reparatii autorizate, echipa Kritters Com se ocupa de problemele masinii tale, reconditionand totodata si o serie variata de componente auto. Pentru orice produs comercializat sau lucrare de service efectuata, se ofera garantie. Pentru mai multe informatii sau pentru comenzi acceseaza pagina de internet a magazinului online sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Kritters Com.

 

Datele de contact ale firmei Kritters Com

Adresa firmei: Calea Bucuresti, Nr. 82A, Brasov

Telefon: 0722 241 403

Email: office@kritters.ro