Kritters Com-Injectoare auto noi si reconditionate

injectoare autoIndiferent de suma pe care o investim ori de atentia pe care o acordam micilor detalii tehnice, un automobil, mai devreme sau mai tarziu, se va defecta, avand nevoie de reparatii costisitoare in service-urile de specialitate.

Cu alte cuvinte, fie ca ai o masina nou nouta, ori una cu un an de fabricatie mai vechi, pregateste-te din timp, si achizitioneaza piese de schimb originale, care odata montate vor creste randamentul masinii si te vor scuti de timp pierdut in service-urile auto.

Kritters Com vine in intampinarea ta cu solutii optime si produse originale sau reconditionate pentru repararea autovehiculelor. Astfel, compania brasoveana, iti pune la dispozitie o gama completa de injectoare auto pentru majoritatea marcilor de automobile existente pe piata.

Din catalogul de produse oferit de Kritters Com ai posibilitatea de a opta pentru injectoare auto noi ori reconditionate, precum si servicii de reparatii pentru acestea.

Daca masina nu mai functioneaza la parametrii optimi iar sistemul de injectie da semne de uzura, nu mai pierde timpul si apeleaza la Kritters Com, specialistul in injectoare auto.

Injectoare auto-Asigura buna functionare a masinii

Indiferent de marca, o masina te poate lasa in mijlocul drumului, chiar si atunci cand te astepti mai putin. Motivele pot fi dintre cele mai diverse, de la un simplu rulment defect, pana la defectiuni mai complexe, la nivelul sistemului de injectie. Astfel, neobservate la timp, aceste mici probleme te pot pune in dificultate, put duce la defectiunea motorului si iti pot lasa semne adanci in portofel.

De exemplu, pentru ca motorul unei masini sa cedeze, este suficient ca un injector sa nu mai reuseasca sa pulverizeze motorina conform parametrilor proiectati. Efectele defectiunii unui injector sunt dintre cele mai serioase: cresterea consumului de motorina, pierderea puterii motorului, avarierea motorului catalitic, pornirea greoaie la cald si la rece, si lista poate continua.

Daca masina ta se confrunta cu una sau mai multe probleme din cele enumerate mai sus, este obligatoriu sa repari ori sa inocuiesti injectorul. Astfel, ai garantia ca automobilul va functiona ca inainte si in plus, vei putea face economii majore, fara sa fii nevoit sa apelezi la service-urile auto.

Cand vine vorba de piesele unei masini, este obligatoriu ca acestea sa fie in primul rand, de calitate si compatibile cu modelul respectiv de automobil. Altfel spus, este necesar sa ai alaturi sprijinul unei firme capabile sa iti ofere nu numai solutii adecvate necesitatilor tale ci si produse performante, fiabile si rezistente in timp.

Cauti injectoare auto la preturi mici, pentru orice tip de automobil? Kritters Com!

Cu o vasta experienta in comercializarea de piese auto, inclusiv injectoare auto, firma Kritters Com din Brasov este ceea ce cauti!

Lucram doar cu furnizori specializati pe distributia si comercializarea de injectoare auto, motiv pentru care iti garantam calitatea. Mai mult, alegand firma noastra te poti bucura si de preturi excelente, ideale oricarui buget.

Injectoare auto pentru Mercedes, Audi, BMW, Iveco, Opel, Renault, Dacia. Acestea reprezinta doar o mica parte din oferta Kritters Com, o oferta dedicata tuturor celor care inteleg cat de importanta este buna functionare a masinii.

In plus, putem asigura montajul pieselor in unul din cele doua Bosch Car Service-uri autorizate RAR detinute de firma noastra.

Pentru a comanda injectoare auto noi sau reconditionate, la preturi avantajoase, acceseaza pagina de internet Kritters Com si contacteaza-ne;