Kritters Com-Din grija pentru masina ta

694029abdba0afc9f2aedc4283f0eac8Posesorii de automobile se confrunta des cu probleme menite sa-si puna amprenta asupra duratei de viata a motorului, acestia fiind nevoiti sa treaca des pragul serviceurilor auto, ceea ce se traduce prin timp pierdut si cheltuieli neprevazute. Pentru a evita aceste neplaceri este obligatoriu ca masina sa aiba piese adecvate, originale si nu in ultimul rand, de calitate. Kritters Com pune la dispozitia clientilor sai, solutii optime pentru repararea autovehiculelor prin intermediul produselor originale sau reconditionate, furnizate direct de la producatori de renume pe piata de profil. Mai mult decat atat, prin colaboarea cu Kritters Com faci economii importante si asta pentru ca preturile noastre sunt foarte avantajoase. Cu alte cuvinte, Kritters Com are grija de masina ta eficient si ieftin.

Injectorul sau cum sa maresti durata de viata a motorului

Kritters Com iti ofera accesul la o gama diversificata de injectoare adecvate oricarui model de masina, indiferent de marca sau an de fabricatie. Chiar daca fiecare piesa a masinii este importanta, injectoarele necesita o atentie deosbita, acestea fiind responsabile de buna functionare a motorului. Asadar, pentru cei mai putin familiarizati cu partea tehnica a unui autovehicul, injectoarele au rolul de a dirija si pulveriza combustibil in camera de ardere a motorului, in functie de ordinea de functionare a cilindirilor. Altfel spus, injectorul este mecanismul caruia ii revine functia de a injecta combustibil intr-o stare pulverizata si uniforma in camera de ardere. Presiunea combustibilului trebuie ridicata la o anumita valoare si apoi carburantul trebuie pulverizat in camera de ardere a motorului in asa fel incat amestecul de ardere si combustibil sa fie optim pentru ca arderea sa fie cat mai eficienta. In plus, injectia combustibilului trebuie realizata cu o precizie crescuta, deoarece se realizeaza la presiuni foarte mari. In functie de comandare deschiderii arcului, exista trei tipuri de injecoare si anume: cu comanda hidraulica, electrica sau mecanica.

Compozitia organica a benzinei si a motorinei conduce la formarea de depozite de reziduuri in orice tip de injector in timpul folosirii sale, din cauza ca unele impuritati reusesc sa treaca dincolo de filtre. Rezultatul? Scaderea puterii motorului si aparita unui fum negru la esapament care demonstreaza ca procesul de ardere este dereglat si incomplet.

Kritters Com-Masina ta pe maini bune

Pentru a evita toate aceste probleme apeleaza la Kritters Com, specialistul care iti ofera solutii eficiente pentru buna functionare a injectoarelor autovehicului tau. Astfel, compania brasoveana iti pune la dispozitie o gama bogata de injectoare auto noi sau reconditonate, la tarife competitive, destinate unor marci ca: Dacia, Fiat, Jaguar, Nissan, Opel, Mercedes, Peugeot, Skoda, Volkswagen si multe altele. Produsele le poti cumpara direct din cadrul magazinului aflat in Brasov sau achizitionate din cadrul magazinului online. Simplu, rapid si ieftin!

Kritters Com ofera o gama completa de piese, componente si accesorii auto pentru intretinerea si repararea masinii tale. Poti alege intre piese originale si o gama variata de producatori cu renume monial, ca de exemplu: Delphi, Garrett, KKK, Luk, Sachs, TRW, Boge, Bilstein si multi altii, totul pentru a obtine rezultatul dorit cu minimum de investitii. Dincolo de toate acestea, putem asigura si montajul pieselor intr-unul din cele doua Bosch Car Service-uri autorizate RAR detinute de firma noastra, in cadrul carora beneficiezi de un set de servicii de reparatii, montaj, verificare si intretinere pentru orice model de masina. Informatii suplimentare gasesti accesand pagina noastra de internet.