Isoplus Special, o firma de transport ADR clasa 1 ce garanteaza conditiile de transport

 

Nimanui nu-i place sa doua pungi pline ochi cu oua, insa sunt situatii in care aceste drumuri trebuiesc facute. Suntem Isoplus Special, si suntem specializati in activitati de transport ADR clasa 1, sau cu alte cuvinte, in transporturi periculoase, acolo unde exista risc de explozii, incendiu sau alte riscuri derivate. Toate aceste tipuri de incarcaturi trebuie si ele sa circule, insa, evident, pastrand cu rigoare toate prevederile de siguranta si legale. Pe langa acest serviciu, oferim spre comercializare explozivi din clasa Civil dar si servicii de depozitare a materialelor explozibile si usor inflamabile.

Asiguram servicii de transport ADR clasa 1 dar si comercializarea explozibililor pentru aplicatii civile

Exista o vorba destul de veche care zice cam asa: “Cu focul nu te joci”, insa in cazul manipularii si a unui transport ADR clasa 1 lucrurile sunt mult mai sensibile, iar din aceasta cauza am luat toate masurile necesare pentru a garanta siguranta si promptitudinea fiecarei comenzi, fie ea de trnasport, depozitare, manipulare, etc. In acest sens dispunem de toate autorizatiile precum si de un personal bine pregatit si cu o vasta experienta.

Despre explozibili trebuie sa stiti de la bun inceput faptul ca acestia sunt substante cu o stabilitate chimica foarte fina, acestea fiind foarte sensibile la temperaturi mai mari. Dinamita folosita in aplicatii civile pentru demolari, derocari, activitati miniere dar si dislocarea volumelor mai mari de roca din cariere si exploatari de piatra.

Pentru a intelege mai bine riscurile unui transport ADR clasa 1, trebuie sa spunem dinamita este un material exploziv pe baza de nitroglicerina… si nu, nu este vorba de acel medicament pentru afectiuni cardiace. Dinamita, a fost inventata de catre un chimist suedez, mai exact nimeni altul decat Alfred Nobel, reputatul om de stiinta a carui nume este purtat de catre cele mai prestigioase premii in stiinta si societate din lume.

De la transport ADR clasa 1, la sfaturi pentru cazul in care gasiti proiectile sau alte materiale explozibile din perioadele trecute de conflict

Ei bine, dorim sa abordam un subiect oarecum mai practic daca este sa tinem cont ca ici colo, prin tara, mai ales in zonele unde in trecut au fost conflicte din primul si al doilea Razboi Mondial, se mai gasesc explozibili inca in stare de functionare. Inca de la bun inceput dorim sa spunem un lucru, orice ati face, nu loviti cu nici un obiect dur proiectilul, chiar daca acesta pare a fi intr-o avansata stare de degradare!

In cazul in care gasiti obiecte ce seamana cu grenada, mina anti-tanc sau proiectil (sau dinamita) expertii in transport ADR clasa 1 Isoplus Special, va recomanda sa parasiti zona in cel mai scurt timp luand o distanta minima de 50 – 100m. Anuntati autoritatile locale in cel mai scurt timp apeland numarul unic de urgenta si plasati-va intr-o zona sigura, in casa, beci sau la o distanta apreciabila (min. 100m sau chiar mai mult). Nu incercati sub nici o forma sa manipulati obiectele, lasati acest lucru in seama expertilor genisti.

Revenind la activitatea noastra de transport ADR clasa 1, putem spune ca expertii nostri au o experienta de lucru cu echipamente explozive si artificii de minim 10 ani, dar si un bagaj considerabil de cunostiinte. Astfel, alaturi de dotarile noastre tehnice, dar si de stransa colaborare cu autoritatile Judetului Brasov si nu numai, reusim sa indeplinim fiecare misiune de transport ADR clasa 1 in deplina siguranta in timpi optimi. Pentru a afla mai multe, va asteptam pe siteul nostru, www.isoplus-special.ro