Intelegem fiecare tip de clienti ce calca pragul unitatii noastre de service auto Ilfov

service auto Ilfov

Care este unul din cele mai mari cosmaruri ale posesorilor de autoturisme? Gasirea unui service auto Ilfov de incredere. Suntem Maryx Com si activam in domeniul prestarii de servicii reparatii auto dar si comercializarea pieselor de schimb pentru cele mai populare marci auto printre care si Ford, Opel, Volkswagen, Renault, Kia si marci autohtone. Putem imparti clientii nostri in doua mari categorii, cei autohtoni, din zona Ilfov, Bucuresti si imprejurimi, si clientii care sunt in trecere. Diferentele dintre cele doua grupe de clienti dicteaza in primul rand si nevoile pe care clientii le au, dar si tipologia de servicii tip service auto Ilfov.

Doua tipuri de clienti si un singur service auto Ilfov, Maryx Com

Ati ghicit, vom discuta despre aceste doua grupe de clienti si motivele principale pentru care este cel mai bine sa apelati numai la un service auto Ilfov autorizat, dotat corespunzator si cu un personal pregatit si cu experienta. Bun, categoria de clienti autohtoni este cea care are si cele mai mari asteptari. Bineinteles, clientii din Ilfov, Bucuresti si imprejurimi vin la noi cu probleme si solicitari foarte variate, incepand cu solicitari de schimbare a uleiului, verificari periodice, inlocuirea filtrelor sau a bateriei, pana la operatiuni complexe ce includ atat partea de mecanica auto cat si partea de electrica pentru a reparasi si rezolva probleme foarte complexe.

Este lesne de inteles faptul ca nu am putea oferi astfel de servicii fara a avea in unitatea service auto Ilfov Maryx Com echipamente profesionale de sondare, testare si diagnostic auto in prima faza. Acestea sunt uneltele folosite de catre expertii in mecanica si electrica auto pentru a putea da in cel mai scurt timp un diagnostic precis si sigur. Pentru a putea interveni, unitatea de service auto Ilfov este dotata cu toate tipurile de echipamente necesare atat pentru a putea pregati autoturismul de interventie (lifturi auto, cricuri, suporti, etc.) dar si pentru a repara efectiv dauna.

Timpul este esential pentru clientii unitatii noastre de service auto Ilfov, asa ca prioritizam fiecare caz

Bun, clientii nostri fideli, cei din imprejurimi vin la noi pentru ca sunt obisnuiti cu ritmul si calitatea muncii noastre, insa, cei care sunt in trecere sau provin chiar si din alte tari opresc in unitatea noastra de service auto Ilfov cu o singura rugaminte; aceia de a le pune masina pe roate intr-un timp cat mai scurt. Evident, problemele cu care acest gen de clienti se prezinta la noi sunt in mare parte simple, incepand de la transmisie, pana la roti, frane, directie, etc. Stim ca oricine se afla pe drum este asteptat de catre cineva drag sau important. Asa ca, ne dam toata silinta sa implementam un sistem de prioritizare al clientilor, astfel incat sa putem pune in fata tuturor cazurile cele mai urgente. Totul pentru ca cei aflati in trecere sa isi poata continua drumul cat mai repede.

Pentru a afla mai multe despre noi, echipa unitatii de service auto Ilfov Maryx Com, dar si despre orice alta nelamurire, pagina noastra de internet www.maryx.ro va sta la dispozitie. Trebuie sa mai spunem ca pe langa unitatea de service auto Ilfov Maryx va poate oferi si servicii de transport, vanzari auto rulate precum si multe altele.