Inedit Grup – distribuitor de spray-uri auto eficiente

Masina va functiona impecabil si va arata senzational daca alegi sa folosesti consumabile si cosmetice auto profesionale. Aprovizioneaza-ti service-ul cu spray-uri auto de buna calitate. Ca si aplicabilitate unele spray-uri sunt folosite la curatarea interioara si exterioara a masinii, iar altele au rolul de a proteja diferite componente.

Ce tipuri de spray-uri auto poti utiliza?

Pe piata de specialitate se gasesc diferite sortimente de spray-uri auto si solutii pentru tratarea suprafetelor si componentelor. Fiecare tip de spray sau solutie are anumite intrebuintari: solutie ANTIFOG (solutie pentru parbriz ce previne aburirea si condensul), spray pentru curatarea franelor, solutie DE-ICER (solutie folosita pentru tratarea suprafetelor vitrate ale masinilor, ce dezgheata si protejeaza fara sa atace suprafetele tratate), solutie RAIN SHIELD (solutie pentru parbriz ce permite disiparea picaturilor de ploaie), spray pentru curatarea tapiteriei, spray silikon, spray pentru suprafete metalice, spray pentru relee, spray pentru intrerupatoare, vaselina alba si lista poate continua. Un service auto competent detine toate aceste produse pentru a asigura clientilor servicii ireprosabile.

O masina nu trebuie doar sa functioneze corect, ea trebuie sa arate si bine. Pentru o curatare riguroasa atat la interior cat si la exterior foloseste cele mai eficiente solutii. Acestea nu vor ataca vopseaua si vor proteja suprafetele de rugina. La final masina va arata ca noua si va functiona perfect.

Daca vrei ca in service-ul tau sa existe toate aceste produse atunci colaboreaza cu un distribuitor autorizat care iti poate procura materialele de care ai nevoie. Noi iti recomandam sa apelezi la Inedit Grup. Este lider pe piata de produse si consumabile specifice industriei auto. Oferta pe care acestia o promoveaza este variata, iar preturile sunt mai mult decat accesibile.

De ce sa apelezi la Inedit Grup pentru spray-uri auto?

Pentru a colabora cu o societate mai intai trebuie sa cunosti cateva informatii despre ea. Inedit Grup este un grup de companii care ofera spre distributie produse si consumabile specifice industriei auto, importate din strainatate sau marca proprie. Sub numele de Inedit Grup se regasesc companiile Inedit Car & Truck si Inedit Tools. Companii renumite pentru produsele promovate.

Inedit Grup vine in ajutorul proprietarilor de service-uri care doresc sa asigure clientilor produse si servicii de prima clasa. Din oferta promovata fac parte si diferite tipuri de spray-uri auto. Produsele sunt destinate atat intretinerii interioare si exterioare a masinii, cat si intretinerii componentelor electrostatice si electromecanice. Produsele sunt eficiente si sunt comercializate la cele mai accesibile preturi de pe piata. Descopera oferta completa accesand pagina virtuala ineditgrup.ro.

Colaboreaza cu cei mai buni in domeniu atunci cand doresti sa-ti aprovizionezi service-ul. Inedit Grup iti sta la dispozitie cu o multime de produse si echipamente de buna calitate. Solicita oferta completa sunand la numarul de telefon 0214.670.292. Poti de asemenea sa trimti si un email la adresa office@ineditgrup.ro. Echipa de la Inedit Grup iti va raspunde rapid si te va ajuta sa alegi produsele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale. Ofera clientilor care iti viziteaza service-ul cele mai bune si sigure servicii. Pentru a realiza asta foloseste spray-uri auto profesionale.