Indeo auto – prietenul masinii tale!

Distribuitor-piese-auto-ppBkVDaca vrei un schimb de ulei la masina ta, verificarea si inlocuirea articulatiilor sau verificarea si schimbarea elementelor de franare, Indeo Auto este un service auto care iti ofera diagnoza computerizata completa pentru masina ta, si este gata sa intervina in orice situatie. Orice problema care o ai legata de partea mecanica a masinii tale, Indeo Auto iti ofera asistenta cu autoritatea si experienta obtinuta in timp de catre specialistii firmei. Serviciile oferite se refera la schimbul de ulei, filtru sau alte lichide, verificarea si schimbarea elementelor de franare, schimbul uleiului de la cutia de viteze manuala sau automata, schimbul de pompe si ambreiaj, verificarea si inlocuirea articulatiilor si a elementelor de suspensie.

Pentru a depista din timp care sunt erorile sau defectiunile masinii tale, Indeo Auto ofera diagnoza computerizata specializata, realizand o verificare amanuntita a tuturor sistemelor electrice si electronice ale vehiculului, urmata de interpretarea si stergerea erorilor stocate in computerul de bord. Acest sistem de diagnoza computerizata este o solutie inovatoare si extrem de utila intrucat reduce timpul de constatare al potentialelor defectiuni ale masinii.

Indeo Auto ofera servicii complete in ceea ce priveste revizia distributiei autoturismului tau. Pachetele sunt astfel realizate pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai bune lucrari la preturi ce nu au concurenta. Daca masina ta nu se opreste la timp cum ar trebui, atunci ar trebui sa soliciti o revizie a franelor pentru siguranta ta. Frana si directia sunt componente esentiale pentru o functionare corespunzatoare a masinii tale, iar o verificare periodica a acestui sistem poate sa te protejeze de un accident. In plus, este indicat ca lichidul de frana sa fie schimbat la intervale regulate de timp.

Revizia si schimbarea uleiului de motor este o operatiune foarte importanta, care trebuie efectuata obligatoriu cel putin o data pe an sau dupa parcurgerea unui anumit numar de km, specificati de producator. Specialistii Indeo au pus la punct cateva pachete de servicii pentru acest tip de revizie care vor usura gasirea solutiei optime pentru masina care o detii.

Indeo Auto este o companie bucuresteana care are ca obiect de activitate vanzarea de piese auto, precum si oferirea unei game variate de servicii prin intermediul service-ului pe care il detine. Magazinul de piese auto ofera clientilor numai produse de calitate de la producatori de top din acest domeniu. Personalul companiei este compus din oameni competenti care au o vasta experienta in domeniu, gata sa intervina in orice situatie pentru a solutiona prompt si eficace orice problema.

Indeo Auto se asigura ca masina ta va functiona la capacitate maxima, in conditii optime de siguranta. Service-ul Indeo Auto este autorizat RAR, si toate serviciile oferite sunt insotite de garantie. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Indeo Auto, poti consulta oricand unul dintre specialistii firmei. Orice defectiune are masina ta, aceasta va fi remediata in cel mai scurt timp de catre expertii Indeo Auto. Pentru longevitatea masinii tale, apeleaza la service-ul auto Indeo Auto.

Date de contact Indeo Auto:

Adresa firmei: Sos. Berceni, Nr. 48, Sector 4, Bucuresti

Telefon: 0758 117 866

Email: office@indeo-auto.ro