Inchirieri masini Bucuresti – un serviciu oricand la indemana

inchirieri masini bucuresti

In ultimii ani, agentiile de inchirieri masini Bucuresti au cunoscut un succes destul de mare pe piata romaneasca, in ciuda faptului ca tot mai multi romani beneficiaza de autoturism propriu. Sunt numeroase cazurile, insa, in care este preferabil sa calatoresti cu un vehicul inchiriat, decat cu al tau personal.

Procesul de inchiriere este unul destul de simplu, la prima vedere, insa trebuie sa fii atent la cateva aspecte, pentru ca el sa devina transparent si clar si sa nu contina clauze care ar putea fi destul de costisitoare.

Inchirieri masini Bucuresti cu alimentare preplatita

In primul rand trebuie sa stii inca de la inceput daca ai nevoie sa cumperi o asigurare suplimentara sau nu si sa ai grija la costurile daunelor false pe care ti le-ar pretinde agentia de inchiriere, mai ales daca nu esti un specialist in domeniu si nu ai un cunoscator alaturi care sa te ajute atunci cand inspectezi masina. Desigur, trebuie sa cunosti cu precizie care sunt destinatiile pana la care poti ajunge cu autoturismul pus la dispozitie de agentia de inchirieri masini Bucuresti.

Sunt lucruri pe care nu ar trebui sa le faci, atunci cand apelezi la un asemenea serviciu.

Uneori ai nevoie ca rezervorul sa aiba suficient combustibil si sunt agentii care alimenteaza masina la cererea clientului, inainte de a i-o inmana. Insa, daca nu te grabesti atat de tare si nu ai nevoie de acest serviciu, nu trebuie sa il soliciti. Costul de prealimentare a masinii este intotdeauna mai mare decat atunci cand o faci singur. Cel mai bun moment pentru a realimenta vehiculul este imediat dupa ce ai intrat in posesia lui.

Valabilitatea asigurarii la inchirieri masini Bucuresti

Referitor la asigurare, politicile agentiilor pot varia considerabil, dar trebuie sa stii ca, daca asigurarea ta acopera doar minimul legal, cu siguranta ea nu include si cazul inchirierilor de masini, insa, daca ea are o acoperire completa, in acest caz nu ai nevoie de una suplimentara. Cu o astfel de asigurare completa nu trebuie sa-ti faci griji chiar daca autoturismul tau este mai putin valoros decat cel inchiriat.

Verificarile autoturismului, la inchirieri masini Bucuresti

Exista agentii de inchiriere care conlucreaza cu birourile de turism, prin urmare ai putea sa rezervi o masina astfel, la un pret foarte acceptabil, mai mic decat cel practicat de obicei.

Cand ti se preda autoturismul, fa o verificare si in interiorul lui, vezi daca are zgarieturi, daca functioneaza geamurile, starea oglinzilor, etc. Arunca o privire asupra tuturor elementelor esentiale, examineaza masina din toate partile, deoarece s-ar putea sa existe unele mici defecte pe care nici personalul agentiei nu le-a observat si care ar putea sa-ti fie puse tie in carca, fiind obligat sa platesti pentru greseli pe care nu le-ai facut. Este ideal sa faci fotografii sau videoclipuri, intr-o plimbare lenta in jurul masinii, atunci cand intri in posesia ei de la serviciul de inchirieri masini Bucuresti.

In momentul cand o inapoiezi, asigura-te ca agentul a luat cunostinta despre toate aspectele mentionate in contract si ca nu va avea eventuale plangeri ulterioare.