Inchirieri autoutilitare cu sofer asigurate de Inchirieri Camionete

shutterstock_32434663-6659000_330x220Atunci cand doriti sau aveti nevoie sa transportati marfa sau produse similare catre partenerii dumneavoastra de afaceri din tara sau din strainatate, va trebui sa aveti la dispozitie autoutilitare special echipate dar si soferi experimentati. In cazul in care nu dispuneti de aceste lucruri, va trebui sa solicitati ajutorul unei companii de profil care sa ofere servicii de calitate, la preturi cat se poate de accesibile. O asemenea companie este si Inchirieri Camionete din Bucuresti, firma care vine in intampinarea clientilor sai cu servicii complete de transport marfa pe teritoriul tarii sau in afara granitelor.

In acest sens, Inchirieri Camionete ofera autoutilitare special echipate ce se pot inchiria pentru orice tip de transport. Dar, dupa cum am mentionat deja, asigurarea autoutilitarei nu este singurul lucru care ar trebui sa va preocupe. De aceea, Inchirieri Camionete inchiriaza autoutilitarele impreuna cu sofer calificat, care poate finaliza cu succes comanda dumneavoastra. Asadar, in pretul de inchiriere vor intra si serviciile soferului de care aveti nevoie in transportul de marfa sau colete.

Compania Inchirieri Camionete va pune la dispozitie masini echipate corespunzator ce pot transporta rapid si in siguranta orice tip de marfa, produse sau colete. Transportul poate fi asigurat atat in tara cat si in strainatate, firma punand la dispozitia celor interesati documentatia necesara unui astfel de transport. Prin intermediul acestei companii, puteti inchiria autoutilitare marca Ford Tranzit de 3.5 tone, prevazute cu lift in spate ce faciliteaza incarcarea si descarcarea produselor. Datorita tonajului scazut, aceste masini pot circula si in interiorul oraselor, ceea ce reduce considerabil durata transportului respectiv.

Traseul dupa care se va realiza transportul solicitat va fi stabilit de soferul autoutilitarei, acesta asigurand respectarea termenelor impuse. Transportul dumneavoastra va fi livrat la timp indiferent de starea carosabilului, de conditiile de trafic sau de cele meteo. Masinile sunt dotate cu sistem GPS astfel puteti oricand obtine informatii referitoare la distanta ramasa pana la destinatie, la accidentele din trafic, la starea marfii si asa mai departe. Dupa cum puteti vedea, personalul Inchirieri Camionete doreste sa se asigure ca toate solicitarile dumneavoastra sunt atent indeplinite si satisfacute.

Aceste servicii se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, de pe toata suprafata tarii. Indiferent de localitatea in care va aflati, personalul Inchirieri Camionete se va deplasa la fata locului pentru a ridica marfa dumneavoastra; apoi aceasta va fi transportata in cel mai scurt timp posibil catre destinatie. Desigur, in functie de aceste distante, tarifele solicitate pentru inchirieri autoutilitarelor cu sofer vor varia, insa nu trebuie sa va faceti griji, preturile practicate de Inchirieri Camionete sunt avantajoase, fara a se face rabat de la calitatea serviciilor.

Pentru a va convinge de cele descrise mai sus, puteti citi si informatiile oficiale mentionate pe platforma online a companiei; doar accesati pe calculatorul, tableta sau telefonul dumneavoastra site-ul inchiriericamionete.ro. Pe acest site veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie si puteti lua primul contact cu reprezentantii firmei pentru a inchiria o autoutilitara cu sofer.

Inchirieri Camionete, date de contact:

Adresa: B-dul Uverturii 87, Bucureşti

Telefon: 031-8017-334 / 0745-281-829 / 0722-608-669