Inchirieri autoturisme Bucuresti pe timp de vacanta

inchirieri autoDaca este sa recunoastem cu mana pe inima, multi romani sunt plecati in strainatate, in special tineri, desigur, care nereusind sa-si gaseasca un job pe masura pregatirii si asteptarii lor si nelegandu-i nimic de meleagurile patriei au plecat printre straini sa-si castige existenta. Toate bune si frumoase, insa dorul de tara ingenuncheaza multe firi puternice, care se reintorc iar si iar in curtea parinteasca pentru a respira aerul tare al copilariei si a gusta mancarea ce a cladit caractere atat de puternice. Poate ca pare patetic acest inceput, patetic si plin de nostalgie, insa doar cei plecati peste mari si tari pot intelege cu adevarat aceste cuvinte. Si tocmai pentru ei Rexton Rentcar  a creat serviciul de inchirieri autoturisme Bucuresti.

Inchirieri autoturisme Bucuresti – cea mai buna solutie in vacanta!

Cand esti tanar nu resimti oboseala drumului cu masina din Spania, Italia sau Germania pana in Romania. Insa cu cat trec anii se duce din placerea condusului, iar oboseala isi spune cuvantul. Nu mai vorbim despre familiile cu copii, in special cu copii mici, care nu au rabdarea necesara sa faca un drum atat de lung.

Daca nu vrei ca nervii tai sa fie intinsi la maxim din cauza unui drum lung si obositor, daca vrei sa ai parte doar de relaxare, de vacanta in tara fara sa te gandesti la asigurari, taxe de drumuri si alte indatoriri pe care le ai ca si proprietar de masina, alage si tu serviciul de inchirieri autoturisme.

Te urci in avion si in cateva ore esti in Bucuresti. Frumos, fara nervi, fara agitatie, fara transpiratie. Iar in Bucuresti te asteapta la aeroport masina inchiriata, masina care te va purta prin toate locurile frumoase pe care ti-ai propus sa le vizitezi in acest an, relaxat si bine-dispus.

Cine te poate ajuta cu un astfel de serviciu? Rexton Rentcar din Bucuresti.

 

Inchirieri autoturisme Bucuresti de la Rexton Rentcar

 

Rexton Rentcar din Bucuresti este compania ideala de unde poti sa-ti inchiriezi o masina pe gustul tau, care sa-si faca treaba prin tara. Poti opta pentru marci diferite, de la Dacia si pana la Toyota, Opel, Chevrolet, Renault, Ford sau chiar alte marci renumite. Platesti doar taxa de inchiriere, care este avantajoasa, iar in rest nu te mai doare capul.

In intervalul orar 7-22, Rexton Rentcar iti livreaza gratuit masina sau o receptioneaza tot gratuit oriunde in municipiul Bucuresti. Daca simti nevoia, compania iti pune la dispozitie chiar si un sofer, care cunoaste drumurile din capitala si din Romania si care-ti va sta in permanenta la dispozitie. Oricum, indiferent de dorintele tale, poti negocia cu Rexton Rentcar, deoarece compania este flexibila si foarte deschisa pentru ca lucrurile sa mearga bine pentru toata lumea.

Gratuit, masina este dotata si cu scaun pentru copil, dar si cu GPS. Taxa de drum, asigurarile Casco si RCA sunt platite de catre companie, deci nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta. Iar daca esti client fidel, te poti bucura si de incredere maxima, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa oferi garantie.

Cel mai bine este sa-ti faci chiar acum rezervare, online, deoarece perioada vacantelor este in toi si nu vrei sa te trezesti fara masina!