Inchirieri automacarale la preturi promotionale doar prin Murnic

Activitatiile ce tin de domeniul constructiilor sau amenajarilor interioare/exterioare, dar si procesele de munca din domeniul industrial necesita utilizarea unor utilaje special dedicate unor operatii ce nu se pot realiza in conditii normale. Aceste operatii includ transportul, ridicarea, amplasarea sau montarea unor materiale sau produse de tonaj sau de dimensiuni extinse. Asadar, in realizarea acestor activitati cu siguranta ca o sa doriti inchirierea unor automacarale. Daca acesta este motivul pentru care cititi acest articol, atunci parcurgeti randurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii referitoare la ofertele companiei Murnic.

Automacaralele sunt autospeciale destinate domeniilor industriale sau cel al constructiilor. Spre deosebire de macaralele clasice, automacaralele vin cu o serie de avantaje importante. De exemplu, automacaralele se pot deplasa rapid atat in momentul in care sunt incarcate, cat si fara incarcatura specifica. Automacaralele pot ridica materiale sau produse de tonaj, pot fi utilizate in procese precum transport, montaj, ridicare/coborare si asa mai departe. Acestea pot fi operate usor si rapid, datorita dimensiunilor mici se pot „strecura” in cadrul oricarui santier, si nu in ultimul rand, consuma putina energie.

Automacaralele disponibile prin Murnic sunt: Krupp, Faun, Terex, Liebherr, Volvo si Daf-uri. Pe langa acestea, se pot inchiria si motostivuitoare diesel Forlift cu o sarcina utila cuprinsa intre 3 si 8 tone. Macaralele cu brat telescopic, care se pot inchiria tot prin intermediul Murnic, asigura o mobilitate foarte buna, avand capacitati diferite de ridicare in functie de inaltime. Aceste autospeciale se folosesc la lucrari simple de incarcare-descarcare, lucrari de montare a prefabricatelor din beton sau montarea de utilaje, precum si lucrari de complexitate ridicata in industriile energiei eoliene si a petrochimiei.

Ofertele de inchiriere sunt stabilite la zi sau ora (interventiile sunt de minim 4 ore), dar utilajele sunt disponibile si pentru vanzare. Asadar, puteti inchiria aceste automacarale pentru o zi sau pentru o perioada mai indelungata de timp, sau in cazul in care activitatea dumneavoastra depinde de un astfel de utilaj, puteti alege chiar sa cumparati automacarala pe care o preferati. Tarifele practicate de Murnic sunt avantajoase, preturile variind in functie de durata pentru care doriti sa inchiriati automacarala sau de numarul de autospeciale pe care doriti sa le folositi.

Murnic va sta la dispozitie si cu alte servicii precum inchiriere utilaje grele, vanzare utilaje grele, construire hale sau consultanta in realizarea proiectelor personale. In acelasi timp, compania ofera si piese de schimb pentru utilaje grele, piese ce sunt greu de obtinut pe piata de profil din Romania. Pentru a beneficia de aceste servicii sau pentru a inchiria o automacara Murnic, compania va asteapta cu oferte promotionale si preturi avantajoase.

In cazul in care doriti sa aflati si alte detalii referitoare la activitatea Murnic, sau pentru a solicita ajutorul expertilor firmei in alegerea utilajelor de care aveti nevoie, utilizati datele de contact afisate in subsolul prezentului articol. Aceleasi date si informatii pot fi obtinute si prin accesarea platformei online Murnic.

Murnic, date de contact:

Adresa:
Str. Drumul Serii, Nr. 11, Ploiesti, Prahova
Persoana de contact: Nicolae Murea
Telefon/Fax: 0723562648 / 0244514383
Adresa de e-mail: sc.murnic@gmail.com

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro