Inchirieri auto Cluj Napoca cu Vegas Rent a Car

f07714c8c7499b825d4f3d9462bf7f02In comparatie cu sarbatorile de iarna de anul trecut, in 2015 numarul biletelor de avion rezervate s-a dublat. Cine sunt cei care ne calca pragul tarii? In mare parte este vorba despre romanii care se intorc acasa de sarbatori, petrecand Craciunul si Revelionul alaturi de cei dragi, dar si de turisti straini fermecati de meleagurile Romaniei.

Desigur, toti acesti turisti care vin cu avionul au nevoie si de un mijloc de transport. Pentru aeroportul din Cluj Napoca Vegas Rent a Car a pregatit servicii de inchirieri auto Cluj Napoca de top, varietate si preturi atragatoare!

Inchirieri auto Cluj Napoca non-stop

Se stie, Cluj Napoca are unul dintre cele mai mari si mai importante aeroporturi din tara si se afla situat in inima Transilvaniei, deci turistii romani si straini deopotriva vin si pleaca in numar mare de pe acest aeroport.

Tocmai de aceea, Vegas Rent a Car a pus la dispozitia tuturor doritorilor inchirieri auto Cluj Napoca non-stop, 7 zile din 7, 24 h/24 h, livrare non-stop catre aeroportul din Cluj Napoca sau predare de la aeroport. In acest mod turistii pot calatori rapid si confortabil cu avionul, iar in Romania se pot deplasa cu masini de la Vegas Rent a Car, masini ingrijite, atent selectionate, si cu toate asigurarile la zi.

Daca vrei sa-ti faci o rezervare, cel mai usor este sa intrii online, sa-ti alegi masina dorita, sa stabilesti perioada in care vei avea nevoie de serviciile Vegas Rent a Car, sa adaugi optiunile dorite, adresa de contact si alte detalii, iar rezervarea se va realiza imediat. De asemenea, poti opta si pentru rezervarile telefonice. Oricum ar fi, echipa Vegas Rent a Car iti sta mereu la dispozitie!

De ce Vegas Rent a Car pentru inchirieri auto Cluj Napoca?

Ca sa te convingi ca ai facut alegerea potrivita, afla ca in ceea ce priveste inchirieri auto Cluj Napoca Vegas Rent a Car iti ofera numai avantaje:

  1. Daca ai nevoie de inchirieri auto Cluj Napoca pe termen lung pretul este negociabil, in favoarea ta desigur;
  2. Pretul afisat pe site-ul Vegas Rent a Car este pretul real, cel pe care-l vei achita tu la final, nu exista taxe ascunse si facturi “umflate”;
  3. Asigurarea RCA si CASCO sunt platite la zi, iar TVA-ul, rovinieta si taxa cauciucuri iarna sunt si ele incluse in pretul de inchiriere;
  4. Orice masina ai inchiria de la Vegas Rent a Car are inspectia tehnica periodica la zi si este dotata corespunzator astel incat sa faca fata sezonului in care o inchiriezi, vara sau iarna;
  5. Te bucuri de asistenta rutiera non-stop, 24/24, 7 zile din 7;
  6. Oferta Vegas Rent a Car de masini este Diesel, astfel incat consumul este mic si avantajos pentru client;
  7. Masina iti este livrata cu plinul facut;
  8. Masina iti este livrata la aeroportul din Cluj Napoca sau chiar in Targu Mures, iar predarea se poate realiza tot la aeroport;
  9. Te bucuri de posibilitatea de a rezerva din timp, online sau telefonic;
  10. Poti opta dintre numeroase modele de masini in functie de necesitatile si preferintele tale: Renault Megane, Dacia Duster, Ford Mondeo, VW Passat, Nissan, Mercedes, Opel Astra, BMW, Audi si multe altele.

Fa rezervare din timp si bucura-te de sarbatori fericite alaturi de cei dragi!