Inchirieri auto Bucuresti pentru orice buzunar

Esti turist prin frumoasa noastra capitala? Daca vrei sa vizitezi linistit Bucurestiul pana in cele mai mici detalii fara a fi conditionat de mijloacele de transport in comun, de orar, de timp sau de alte inconveniente, inchirieri auto Bucuresti reprezinta cea mai inspirata alegere pentru tine. In acest mod nu numai ca stai relaxat in confortul masinii inchiriate – de cele mai multe ori firmele care-ti inchiriaza autoturisme dispun de un parc auto impresionant -, insa te bucuri si de servicii oferite la preturi competitive.

Strainii, prinicipalii beneficiari ai serviciului de inchirieri auto Bucuresti

 

Inchirieri auto Bucuresti pentru orice buzunarStiai ca aproximativ 70% dintre turistii care ne viziteaza capitala vin in interes de afaceri? Abia restul de 30% reprezinta turistii care viziteaza Bucurestiul din placere, acesta reprezentand o capitala perfecta pentru un city break. De asemenea, unii turisti sunt doar in trecere, capitala Romaniei fiind doar un punct de tranzit catre alte destinatii mai mult sau mai putin exotice.

Dar ce legatura are turismul cu inchirieri auto Bucuresti te vei intreba? Fara doar si poate turismul are un impact decisiv asupra serviciului de inchirieri auto in capitala noastra, la fel ca peste tot in Romania, si trebuie luat in considerare faptul ca majoritatea dintre cei care doresc sa inchirieze o masina sunt, desigur, strainii.

Clientii autohtoni, adica bucurestenii get-beget, apeleaza mai rar la inchirieri auto Bucuresti: atunci cand li se strica masina proprietate personala, atunci cand le vin prieteni din strainatate sau din alte orase ale tarii in vizita sau atunci cand, pur si simplu, au nevoie de un autoturism mai mare si mai spatios pentru anumite reuniuni cum ar fi celebrele team-building-uri atat de iubite de catre corporatisti.

In aceste conditii, inchirieri auto Bucuresti trebuie sa se adreseze in special segmentului tinta, adica strainilor, turistilor care vin in Bucuresti in interes de serviciu. Acest segment este deosebit de greu de multumit. De ce? Deoarece cunosc serviciile din alte tari si-si doresc sa se bucure de aceeasi calitate si preturi bune si in Romania.

Cine le poate oferi aceasta calitate atat de cautata, preturi bune si maxim de profesionalism? Le vor gasi la Autorom Rent.

Inchirieri auto Bucuresti de la Autorom Rent

 

Pentru atunci cand esti in cautare de varietate, de preturi bune, de servicii impecabile, pe scurt, cauti un pachet complet Inchirieri auto Bucuresti pentru orice buzunar1de inchirieri auto Bucuresti, Autorom Rent iti sta la dispozitie.

Cine este Autorom Rent? Este partenerul tau care-ti va inchiria masina dorita. Vrei un model small, economy sau compact? Autorom are marcile potrivite pentru tine. Vrei o masina standard, full size, un SUV, un VAN sau o masina Premium? Pe toate la gasesti de inchiriat la Autorom Rent.

Nu conteaza ca esti persoana fizica, nu conteaza ca esti companie, om de afaceri, roman sau strain, Autorom Rent iti inchiriaza masina dorita la un pret foarte bun. Cum intrii in posesia acesteia? Fa o rezervare online sau ia legatura telefonic cu echipa Autorom Rent si ti se va livra autoturismul dorit pentru data stabilita. Conditiile de inchiriere sunt riguroase? Vorbim doar despre reguli de bun simt astfel incat colaborarea cu Autorom Rent va decurge lin de ambele parti.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege inchirieri auto Bucuresti de la Autorom Rent. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Autorom Rent? Pentru detalii si rezervari, suna la numarul 0767-449.666.

Articol oferit de zoom-biz.ro.