Inchirieri auto Bucuresti doar de la Autorom

14db5d408d8384bdd27a2cabd6166622In ziua de astazi automobilele nu mai sunt un simplu moft, ci, dimpotriva, ele ne ajuta sa ne desfasuram intr-un timp cat mai scurt activitatile solicitante de pe parcursul unei zile. Cu toate acestea, este posibil sa nu dispui de bugetul necesar pentru a achizitiona un automobil si, in aceasta situatie, cea mai buna optiune este aceea de a apela la serviciu de inchiriere masina. Persoane care sunt dispuse sa iti imprumute masina personala sunt foarte putine si cu totii stim ca uneori se intampla sa te afli intr-o situatie limita in care sa ai neaparata nevoie de un mijloc de transport. Acum nu mai trebuie sa iti faci griji pentru acest aspect. Daca esti din Bucuresti sau din imprejurimi, poti apela cu incredere la serviciul de inchirieri auto in Bucuresti oferit de firma Autorom.

Inchirieri auto Bucuresti – un serviciu de calitate!

Autorom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto Bucuresti pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia rapid de un autoturism care sa inlocuiasca masina personala in cazul ca aceasta se afla in service sau in cazul in care nu dispui de suma necesara de bani pentru a cumpara o masina cu toate ca ai mare nevoie de aceasta.

Daca va intoarceti dintr-o calatorie si aveti nevoie imediata de o masina, Autorom va vine in ajutor in cel mai scut timp. De aici puteti inchiria masini sport, masini de oras sau chiar masini de lux. In cazul in care nu puteti conduce, Autorom va pune la dispozitie si un sofer personal care e dispus oricand sa va duca la destinatia precizata in conditii de siguranta si confort. Autoturismele pe care aceasta firma le inchiriaza sunt pe deplin functionabile si dispun de dotarile specifice fiecarui model de masin in parte. Daca apelezi la serviciul de inchirieri auto in Bucuresti la aeroportul Otopeni ai posibilitatea de a returna automobilul inapoi la aeroport sau in oricare alt loc din oras. De asemeni, in cazul unui accident, Autorom iti va oferi mereu o masina de rezerva; numarul de km nu este limitat; anvelopele masinilor sunt adaptate conditiilor meteo si taxele de drum sunt incluse in plata masinii inchiriate. De la aeroport si pana in parcarea de unde ve-ti prelua masina pe care o veti inchiria, Autorom va asigura transferul care nu include nici o taxa de livrare sau alte costuri suplimentare. Pe langa toate acestea, fidelitatea clientilor este rasplatita mereu cu reduceri si pret acceptabil de inchiriere a unui autoturism. Oferta de inchiriere propusa de Autorom include si asigurare RCA, taxe de inmatriculare, reparatii, ITP si revizii periodice.

Asadar, in cazul in care aveti nevoie de seviciul inchirieri auto Bucuresti, nu ezita si consulta acum oferta avantajoasa pe care cei de la Autorom v-o pune la dispozitie. Pentru a intra in posesia automobilului, tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu reprezentatii firmei Autorom si sa precizati cand, unde si la ce ora doriti sa intrati in posesia masinii respective.