Inchirieri auto Bucuresti cu Autorom Rent

Inchirieri auto Bucuresti cu Autorom RentAi drum in Bucuresti si vrei sa inchiriezi o masina mica pentru oras ca sa-ti faci treburile mai repede, fara sa depinzi de nimeni? Sau poate ca ai in plan un weekend romantic cu persoana iubita si o masina de lux ar completa imaginea de ansamblu, astfel incat si tu, si ea sa ramaneti cu o amintire de neuitat. Ideea este ca daca ai nevoie de inchirieri auto Bucuresti nu trebuie decat sa dai un telefon si ti-ai asigurat rezervarea masinii dorite. Cine te poate ajuta? Autorom Rent, partenerul de care ai nevoie si care-ti pune la dispozitie masina potrivita, indiferent de gusturi, necesitati sau monetarul disponibil.

8 modele de masini te asteapta cu inchirieri auto Bucuresti

 

Cand vine vorba despre serviciul de inchirieri auto Bucuresti, Autorom Rent are un impresionant parc auto. Alege cu grija, pentru ca masina pe care o inchiriezi sa corespunda intocmai necesitatilor tale:

1. Masina mica – Chevrolet Aveo sau alte masini asemanatoare;

2. Masini economice – VW Polo;

3. Masini compacte – VW Golf;

4. Masini standard – Skoda Fabia;

5. Masini mari – VW Passat;

6. Masini foarte mari – SUV Nissan Qasqai;

7. Masini VAN pentru mai multi calatori – Renault Trafic;

8. Masini Premium – BMW.

Desigur, in functie de alegerea ta, si pretul difera. O masina mica cum este un Chevrolet Aveo va costa mai putin decat un BMW, care este optiunea ta Premium cand vine vorba despre inchirieri auto Bucuresti de la Autorom Rent.

Cum inchiriez o masina de la Autorom Rent? Foarte simplu! Fie telefonezi, iar unul dintre operatorii Autorom Rent iti va face rezervarea in functie de datele pe care le oferi, fie ai posibilitatea de a-ti face o rezervare direct onlie. Cum? Intra pe site-ul companiei, Rentcar-ro.eu, si selecteaza toate informatiile necesare: data la care iti trebuie masina, ora, cand o returnezi, unde doresti livrarea – la Aeroportul Otopeni sau in centru? -, ce fel de masina vrei, unde va avea loc returnarea, daca vrei GPS sau alte dotari suplimentare. Completeaza-ti apoi datele tale, trimite rezevarea si fii cu ochii-n patru, va trebui sa faci confirmarea direct din e-mail. Verifica si Spam-ul.

Termeni si conditii inchirieri auto Bucuresti

 

Pentru ca sa poti sa beneficiezi de serviciul de inchirieri auto Bucuresti de la Autorom Rent trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

1. Trebuie sa confirmi rezervarea prin email;

2. Daca modifici datele din rezervare, si pretul se poate modifica in functie de noile optiuni;

3. Trebuie sa ai minim 21 de ani pentru a putea inchiria o masina de la Autorom Rent;

4. Trebuie sa ai permis de conducere perfect valabil;

5. Trebuie sa ai vechime de cel putin un an in ale sofatului;

6. In momentul in care ridici masina este necesar sa ai asupra ta buletinul si permisul de conducere;

7. Doar tu vei conduce masina inchiriata;

8. Se achita integral suma datorata in momentul in care ridici masina inchiriata;Inchirieri auto Bucuresti cu Autorom Rent1

9. Benzina, plata parcarilor sau a amenzilor sunt atributiile tale;

10. Livrarea masinii se face la data, ora si locul stabilite;

11. Nu treci granita cu masinilie inchiriate de la Autorom Rent;

12. Daca vrei sa te bucuri de dotari suplimentare platesti in plus.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, opteaza pentru inchirieri auto Bucuresti cu Autorom Rent. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Autorom Rent? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0767-449.666.

Articol oferit de zoom-biz.ro.