Francrocar iti recomanda serviciul de rent a car Aeroport Otopeni

Ai vrea sa calatoresti cu o masina performanta? Sa vizitezi zone impresionante de pe teritoriul tarii? Acum acest lucru este posibil. Nu trebuie sa iti cumperi o masina tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciul de rent a car Aeroport Otopeni oferit de Francrocar. Ai posibilitatea sa inchiriezi o masina noua pe o perioada determinata.

De ce sa apelezi la serviciul de rent a car Aeroport Otopeni?

Francrocar vine in ajutorul clientilor care au nevoie de o masina performanta pentru a calatori in zonele de interes. Parcul auto este impresionant si contine diferite tipuri de masini: automate sau manuale, de teren sau de oras, masini de lux sau chiar si microbuze cu 8 locuri. Serviciul de rent a car Aeroport Otopeni este un serviciu extrem de avantajos datorita avantajelor de care clientul beneficiaza dar si datorita preturile accesibile solicitate. In plus clientii fideli se bucura de discounturi considerabile.

Francrocar a fost infiintata in anul 1992 si s-a dezvoltat continuu, parcul auto inoindu-se periodic. Compania a ales masini pentru toate tipurile de drumuri astfel incat clientul sa aleaga exact masina de care are nevoie. Toate masinile sunt intretinute corespunzator si sunt verificate periodic astfel incat sa functioneze corect pe toata perioada inchirierii. Masinile pot fi inchiriate si cu sofer in cazul in care clientul este prea obosit sa conduca. Ca o regula generala, masinile se inchiriaza doar clientilor care au varsta minima de 21 de ani si care sunt posesori ai permisului de conducere de peste un an.

Alege serviciul de rent a car Aeroport Otopeni asigurat de Francrocar

Ai ajuns in tara si trebuie sa te deplasezi intr-o alta localitate in cel mai scurt timp posibil? Tot ce trebuie sa faci este sa inchiriezi o masina prin intermediul companiei Francrocar. Masina este dotata cu toate accesoriile necesare pentru ca drumul sa fie placut si confortabil. Daca nu stii ce masina ti se potriveste cel mai bine, atunci te poti adresa expertilor de la Francrocar. Ei iti vor recomanda o masina perfecta pentru necesitatile tale. Masina poate fi folosita pentru deplasari, excursii sau alte drumetii. Pentru cazuri speciale se pot asigura accesorii suplimentare precum scaune pentru copii si nu numai.

In general Francrocar se ocupa de tot ce tine de intretinerea autoturismelor, completarea sau inlocuirea consumabilelor, verificarea si schimbarea anvelopelor, etc. Clientul achizitioneaza carburantul pentru intreaga calatorie. Serviciul de rent a car Aeroport Otopeni poate fi comandat din aceasta locatie sau din principalele orase din Romania.

Daca vrei sa calatoresti confortabil intr-o masina moderna atunci este cazul sa iei legatura cu cei de la Francrocar. Poti comanda online de pe site-ul companiei Francrocar.ro, tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele de contact, sa alegi masina dorita, sa selectezi intervalul in care doresti sa inchiriezi masina. Pentru mai multe informatii contacteaza compania pintr-un apel la numarul de telefon 0740.191.912 sau printr-un email trimis la adresa rent.a.car@francrocar.ro. Alege serviciul de rent a car Aeroport Otopeni ori de cate ori ai nevoie de o masina pentru a te deplasa in diferite locatii.