Fomco Prodimpex iti prezinta tahograful digital!

Tahografe digitale de la Fomco Prodimpex1Sa incepem cu definitia acestui produs – tahograf digital. Tahograful digital este apt sa ofere informatii exacte privind timpii de lucru si cursele realizate de un autovehicul. Fomco Prodimpex este o companie profesionista si specializata in comercializarea unor astfel de produse. Produsele sunt oferite la preturi accesibile pe piata de specialitate, de la producatori renumiti cum ar fi cei de la Stoneridge Electronics. In cazul in care doresti un tahograf digital profesionist, apeleaza la Fomco Prodimpex si vei avea acces la dispozitive sigure si exacte.

Conform legii, toate autovehiculele inmatriculate dupa anul 2007 trebuie sa aiba in mod obligatoriu un astfel de dispozitiv. Fomco Prodimpex are o retea mare de reprezentanti in intreaga tara, astfel ca vei putea achizitiona produsele de care ai nevoie oricand. In cazul in care nu stii care sunt cele mai potrivite, cat si diferentele dintre acestea, echipa firmei iti poate oferi consultanta specializata. Acest tip de produse sunt oferite la preturi accesibile pe piata de profil.

De ce sa alegi un tahograf digital?

Un mare avantaj al acestor produse in raport cu celelalte tipuri este gradul de acuratete ridicat al datelor memorate, performanta oferita si aptitudinea de a stoca o cantitate mare de date. Spre deosebire de tipul analogic, tahograful digital este mai fiabil si mai performant, oferind informatii si date in mod exact. Produsele asigura rezultate exceptionale indiferent de producator sau de modelul produsului, afisaj si modul de utilizare.

Tahograful digital are marele avantaj de a asigura o acuratete sporita privind inregistrarile datelor. Cu ajutorul acestor dispozitive, activitatea va fi monitorizata un timp indelungat, asigurand acuratete, necesara pentru o siguranta a soferilor in trafic. De dimensiuni reduse, aidoma unui radio, tahograful digital este considerat a fi o combinatie intre un ceas si un vitezometru. Aceste dispozitive sunt de ultima generatie si utilizeaza cea mai nou tehnologie din domeniu.

Una dintre companiile care comercializeaza astfel de produse, si anume Stoneridge, este renumita pentru calitatea si performanta asigurata de tahografele digitale fabricate, fiind superioare prin tehnologiile inovative. Odata ce informatia este transmisa de cutia de viteze sau de computerul de bord, tahograful o preia si o inregistreaza.

Vasta experienta a echipei Fomco Prodimpex determina asigurarea unor solutii complete privind aceste dispozitive. Compania, fiind distribuitor si importator oficial in Romania pentru tahografele marca Stoneridge, ofera garantia unor produse fiabile, rezistente, cu optiuni si caracteristici diferite. In cadrul ofertei Fomco vei gasi si piese de schimb pentru tahografele analogice, respectiv toate componenetele sistemului de tahograf digital.

Fomco Prodimpex – exactitatea conteaza!

Societatea Fomco Prodimpex ofera produse de top de la companii renumite, cum ar fi: Webasto, Romatic, Stoneridge Electronics si indelB. Pe langa produsele de top puse la dispozitie, societatea asigura si servicii adiacente de verificare, instalare si reparare a acestora. Compania nu se opreste aici, ci ofera si alte produse si accesorii pentru masini, cum sunt statiile radio, limitatoare de viteza si sistemele GPS, precum o serie de accesorii pentru soferi si autovehiculele acestora. Opteaza pentru tahografe digitale de la Fomco Prodimpex si ai garantia unei alegeri facute cu cap.

Datele de contact ale firmei Fomco Prodimpex

Adresa firmei: Str. Principala, Nr. 801/E, Cristesti

Telefon: 0725 530 279

Email: office@fomco.ro