eView: Camere inteligente pentru monitorizare auto in timp real

Vrei sa ai control precis asupra masinii tale indiferent de situatie? Vrei sa fii sigur de siguranta ta si a masinii tale? In aceste situatii si nu numai este recomandata instalarea unui sistem pentru monitorizare video. Acest sistem poate fi extrem de util si in cazul accidentelor sau evenimentelor neplacute petrecute in trafic, dumneavoastra putand demonstra exact ceea ce s-a intamplat sau ceea ce a rezultat din accidentul in cauza, evitand in acest fel situatiile neplacute sau acuzele nefondate. Dar, daca doriti sa aflati mai multe detalii referitoare la aceste aspecte nu ezitati si parcurgeti liniile de mai jos.

Camerele utilizate pentru monitorizarea auto au dimensiuni mici, pot fi amplasate usor si rapid in interiorul masinii dumneavoastra si pot inregistra in timp real evenimentele petrecute in trafic si nu numai. Datorita tehnologiei utilizate aceste camere stocheaza datele obtinute fie pe un mediu de stocare existent pe un calculator de tip server, fie pe un suport portabil de tipul cardului SD. Astfel chiar si la deteliorarea camerei in urma unui accident sau furt, datele raman in posesia dumneavoastra acestea putand fi accesate in timp real, sau oricand doriti dumneavoastra.

Camerele video pot fi amplasate si pentru supravegherea autovehiculului dumneavoastra in timpul in care acesta este stationat. In acest fel puteti recupera masina sau bunurile furate fara nicio problema si puteti identifica eficient conducatorii auto care din neatentie au zgariat sau lovit masina dumneavoastra. Dovada video va fi in acest sens necontestabila, ceea ce aduce numeroase avantaje atat din punct de vedere moral cat si oficial sau legal.

Pentru a beneficia de asemenea produse trebuie insa sa achizitionati sistemele de supraveghere video de la distribuitori de incredere care sa poata face dovada calitatii produselor comercializate. O asemenea companie este si firma eView, firma ce va pune acum la dispozitie o gama diversificata de camere video destinate supravegherii auto. Aceste camere sunt inteligente putand stoca si transmite date in timp real catre orice utilizator ce detine o aplicatie special creata in acest scop. Aceasta aplicatie va este desigur oferite de eView impreuna cu sistemul de supraveghere.

Dupa cum am specificat, datele inregistrate pot fi stocate si in mod pasiv, acestea putand fi insa accesate ori de cate ori este nevoie. Camerele se amplaseaza cu usurinta intr-un spatiu care sa ofere o cat mai buna vizibilitate. Acestea sunt rezistente, fiabile si cu o durata de viata ridicata. Sistemele sunt si econome, eView garantand preturi avantajoase pentru toate produsele comercializate. Asadar, achizitionati acum fara probleme camerele pentru supravegherea auto de care aveti nevoie.

eView va sta la dispozitie si cu asistenta tehnica si ajutor de specialitate in alegerea produselor de care sunteti interesati. Compania va poate oferi suport si in instalarea acestor sisteme dar si in intretinerea si utilizarea eficienta a echipamentelor de supraveghere video. Nu ezitati si utilizati datele de contact ce sunt listate in cele ce urmeaza pentru a obtine si mai multe informatii referitoare la aceste aspecte.

eView, date de contact

Tel:
0733 755 545
0740 169 728
e-mail:office@eview.ro

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro