EuroCardane.ro. Reparatii cardane se fac numai cu piese originale

EuroCardane.ro. Reparatii cardane se face numai cu piese originaleMasina nu are viata vesnica, ea sau piesele ei componente se pot defecta. In cazul in care ai probleme cu cardanul, reparatii cardane iti sunt oferite de catre EuroCardane.ro, o echipa de specialisti din Bucuresti ce-ti va realiza o lucrare ca la carte fie ca este vorba despre un autoturism, un camion sau o autoutilitara.

Reparatii cardane realizate de catre profesionisti

 

Daca cardanul masinii tale iti da batai de cap, reparatii cardane este un serviciu la care trebuie in mod obligatoriu sa apelezi. Poate ca acum 20 de ani fiecare barbat era mecanicul propriei masini – Dacia pe vremea aceea – si o desfacea, o ungea si o repara ori de cate ori era nevoie, insa astazi, cand masinile au in mare parte componente electronice in alcatuirea lor, e mai bine sa-i lasi pe profesionisti sa-si faca meseria.

EuroCardane.ro din Bucuresti este o echipa de specialisti care se ocupa cu reparatii cardane, insa nu oricum, ci in stil mare. Ce presupune acest lucru? Daca cardanul masinii tale este defect sau complet stricat, EuroCardane.ro il va inlocui numai cu piese originale, doar acestea potrivindu-se 100% masinii tale.

Operatiunea de reparare a cardanului necesita adesea si asamblarea pieselor prin sudura, astfel ca elementele defecte sunt taiate, pentru ca apoi sa fie inlocuite cu altele noi, lipirea realizandu-se prin sudura.

Retine ca EuroCardane.ro nu reconditioneaza piese vechi, deoarece acestea reprezinta un pericol pentru viata ta, cat si pentru viata celorlalti participanti la trafic. In plus, cu EuroCardane.ro beneficiezi si de 6 luni de garantie pentru reparatii cardane, garantie valabila in orice tara europeana. Pentru fiecare reparatii cardane EuroCardane.ro foloseste aparatura moderna, de ultima generatie, astfel incat aceste reparatii ating un maxim de 50% din valoarea totala a unui cardan nou, deci, daca repari, iesi in avantaj clar din punct de vedere financiar, insa si calitatea reparatiei este indiscutabila.

In cat timp se realizeaza reparatii cardane? In maxim 24 de ore. Ce fel de piese se folosesc pentru aceste reparatii? Vorbim despre piese avand calitate OE, piese sigure, preturi avantajoase, oricand, EuroCardane.ro standu-ti mereu la dispozitie cu oferte potrivite pentru tine.

Dupa orice reparatii cardane se realizeaza si o echilibrare dinamica ca la carte pentru o functionare optima in conditiile de rulaj. Ce fel de cardane se repara in atelierul EuroCardane.ro? Amintim de autoturisme, camioane, autoutilitare, masini agricole, vehicule off-road si masini pentru aplicatii industriale.

Oferte reparatii cardane valabile la orice ora

 

Ai un Touareg, iar cardanul trebuie reparat? EuroCardane.ro se ocupa de schimbarea suportului intermediar. In cat timp EuroCardane.ro. Reparatii cardane se fac numai cu piese originalese realizeaza aceasta reparatie? In 2 ore. Care este garantia? Timp de 12 luni nu trebuie sa-ti faci griji. Sau poate ca ai un Renault Kangoo sau Scenic, EuroCardane.ro se ocupa si de reparatii cardane pentru aceste modele.

Iar de acum te bucuri si de un serviciu nou cu EuroCardane.ro, intretinere cardane pentru a preveni uzurile anormale si defectiunile tehnice ce pot sa apara in mod inevitabil in timpul uzurii de zi cu zi. Cardanul se demonteaza si apoi se monteaza la loc, i se verifica gradul de uzura, se apeleaza la gresare culisanta si cruci, iar in cele din urma se vopsesc.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege reparatii cardane de la EuroCardane.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre echipa si serviciile EuroCardane.ro? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0741.633.766 si 0724.789.734 sau trimite un e-mail pe adresa eurocardane@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.