Euro Auto Service – Service auto Constanta, atelierul care are grija de masina ta!

SERVICE AUTOPentru a ne mentine sanatosi in viata de zi cu zi, trebuie sa parcurgem niste etape elementare de intretinere a corpului nostru. Mergem la analize periodice, mergem la dentist, ne controlam vederea, ne luam tensiunea, iar lista de astfel de actiuni medicale poate continua la nesfarsit. Ei bine, in cazul in care detineti un autoturism, trebuie sa fiti constienti ca si acesta are nevoie de verificari periodice de intretinere a bunei sale functionari. De exemplu, va trebui sa-i verificati franele, sa-i schimbati uleiul, cauciucurile sau curelele, sa-i schimbati stergatoarele etc. Daca pentru noi, ca persoane, exista cabinetul medical, pentru masina exista atelierul auto, locul in care se poate rezolva absolut orice problema de ordin mecanic. In cazul in care va aflati in Dobrogea si aveti nevoie de un astfel de ajutor pentru masina, trebuie sa stiti ca Euro Auto Service  dispune de un Service auto in Constanta care poate sa se ocupe de masina dumneavoastra.

Service auto Constanta, lucrari importante pentru orice autoturism!

O masina bine intretinuta reprezinta telul principal atat pentru proprietar cat si pentru mecanicul Euro Auto Service caruia i s-a incredintat autovehiculul. La firma din Constanta, mecanicii angajati vor acorda o atentie deosebita intretinerii autovehiculelor tuturor clientilor. Aici, in acest service, masina ta are parte de toata atentia. Masina este pusa pe rampa si este verificata la fiecare centimetru. Pentru ca autovehiculul dumneavoastra sa fie mereu in stare optima de functionare este necesar, in primul rand, sa urmati recomandarile producatorului si sa urmati toti pasii care trebuie realizati conform cartii tehnice.

Este important sa nu pierdeti din vedere faptul ca intretinerea optima a autoturismului urmareste sa mentina masinile in conditii normale de functionare intre doua reparatii consecutive, reducand posibilitatea aparitiei unor reparatii accidentale. Intretinerea si repararea masinilor necesita cheltuieli importante, insa nu atat de importante cum ar putea fi cele produse de lipsa unei bune intretineri. De exemplu, multi soferi trateaza cu superficialitatea service-ul regulat, iar ulterior se mira ca trebuie sa investeasca sume imense in reparatii costisitoare.

Toate lucrarile mecanice Euro Auto Service vor fi realizate de un personal bine pregatit in domeniu, care utilizeaza doar echipamente performante, atelierul auto are capacitatea de a solutiona orice problema legata de autoturisme, indiferent de modelul sau marca acestora.

Serviciile puse la dispozitie de Service auto Constanta!

Gama de servicii oferite de firma de la malul marii cuprinde: lucrari de reparatii, inlocuirea si verificarea pieselor auto componente, operatiuni de vopsire, respectiv tinichigerie, incarcare cu freon a instalatiilor de climatizare auto, sau efectuarea inspectiei tehnice periodice. In ceea ce priveste serviciul ITP (inspectie tehnica periodica), Euro Auto Service realizeaza inspectia in conditii de siguranta maxima pentru autovehiculele cu masa maxima de 3.5 tone. Este important de remarcat faptul ca atelierul firmei este dotat cu echipamente de ultima generatie, astfel, spre deosebire de alte statii ITP se poate executa inspectia tehnica periodica si pentru autoturismele cu tractiune integrala, autovehicule cu combustibil pe benzina, motorina sau GPL.

In Romania anului 2014 inca exista o multitudine de drumuri dezastruoase, iar acest lucru este cel mai bine sesizat atunci cand vine vorba de viraje. Ei bine, daca intampinati astfel de probleme la virare, si depuneti eforturi suplimentare doar pentru a mentine directia masinii sau anvelopele se uzeaza mai repede decat ar fi normal, este timpul sa faceti o vizita la atelierul Euro Auto Service. Echipa Euro Auto Service se ocupa de verificarea, si acolo unde este cazul, reglarea geometriei rotilor pentru ca dumneavoastra sa va bucurati la maxim de experienta condusului fara niciun fel de problema.

Asadar, daca ai nevoie de service auto, de verificare sau de rezolvarea oricarei alte problema minore sau majore din punct de vedere mecanic, la Euro Auto Service gasesti ajutorul de care ai nevoie. Inca din 2007 de la infiintare, firma a oferit tuturor clientilor servicii de calitate!

Date de contact:

Constanta, Bvd Aurel Vlaicu, nr 187

Telefon: 0729 440 127 / 0241 878 617 / 0241 878 617

Articol oferit de zoom-biz.ro!