Echipament descarcare tahograf. 6 modele de top de la SVT Electronics

Cauti un echipament descarcare tahograf performant pe care sa-l utilizezi de fiecare data cand ai nevoie, sa fie solid si usor de intrebuintat? Arunca o privire pe oferta bogata pe care SVT Electronics ti-o pune la dispozitie si alege exact echipamentul care ti se potriveste cel mai bine. Preturile sunt si ele foarte atragatoare, iar achizitia iti va surade cu atat mai mult.

De unde cumpar echipament descarcare tahograf?

 

Echipament descarcare tahograf. 6 modele de top de la SVT ElectronicsPentru un echipament descarcare tahograf de calitate superioara poti apela fara sa stai pe ganduri la SVT Electronics. Aceasta companie din Targu Mures are aproape 10 ani de activitate, timp in care a produs si a comercializat modele variate de echipamente descarcare tahograf pentru toti clientii sai.

De ce SVT Electronics? Pentru ca iti ofera calitate, iar acest lucru il observi si din faptul ca ocupa pozitii fruntase in topul furnizorilor de acest gen din tara. Pe viitor, unul dintre obiectivele companiei este si cucerirea tarilor straine. De asemenea, echipa de ingineri SVT Electronics este bine instruita, este serioasa si competenta si permite dezvoltarea in permanenta a echipamentelor de descarcare tahograf asa incat clientii se pot bucura oricand de noutati in domeniu.

De ce sa alegi echipamente descarcare tahografe de la SVT Electronics? Deoarece sunt echipamente solide ce se utilizeaza foarte usor de catre toata lumea. Cu ajutorul unui cablu tahograful de la bordul autovehicului este descarcat in memoria interna a echipamentului de descarcare. Il putem compara cu un USB. In momentul in care-l conectam la un calculator toate datele din tahograf se descarca pe PC. Apoi, cu ajutorul aplicatiei TachoSafe poti porni la memorare si analiza amanuntita.

Alege si tu din top 6 modele de echipament descarcare tahograf

 

Inainte de a trece la lucrurile serioase, cum ar fi enumerarea echipamentelor de descarcare pentru tahograf, haide sa intelegem ce sunt aceste echipamente. Deci, stim deja ca un tahograf este acel aparat de control care se monteaza in autovehicule si are rolul de a indica toate datele referitoare la cursa pe care a facut-o autovehiculul respectiv, dar si de a scrie in mod automat toate aceste date.

In aceste conditii, echipamente descarcare tahografe sunt, asa cum le spune si denumirea, acele solutii mobile care-ti permit descarcarea tuturor datelor stocate in tahograf. De ce trebuie sa descarci in mod regulat datele de pe cardurile de sofer, cat si datele stocate pe tahografe? Deoarece, ca sofer, aceasta este una dintre obligatiile tale si se refera la arhivarea datelor. Noile cerinte de arhivare nu suporta discriminare si se aplica tuturor – firme de transport, firme de curierat, micii sau marii proprietari de autocamioane.

Cum diversitatea joaca un rol important deoarece permite tuturor clientilor sa-si gaseasca un echipament descarcare tahograf pe masura necesitatilor si asteptarilor, SVT Electronics are 6 propuneri de top pentru tine:

1. Echipament descarcare tahograf Tacho2Safe Download Tool;Echipament descarcare tahograf. 6 modele de top de la SVT Electronics1

2. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Download Tool I;

3. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Remote Download GPRS;

4. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Remote Download WiFi;

5. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Download module;

6. Echipament descarcare tahograf TachoSafe Lite.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege echipament descarcare tahograf de la SVT Electronics. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele SVT Electronics? Pentru detalii, suna la numarul 0365-809.305 sau trimite un e-mail pe adresa office@svt.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.