Ecauciuc – Pregatiti-va masinile cu anvelope de vara de calitate!

Anvelope-vara-VredesteinAnvelopa reprezinta un important factor de siguranta al masinii. De aceasta depinde calitatea contactului cu solul. Ca si principiu de baza, anvelopa trebuie sa aiba calea de rulare flexibila pentru o panta de aderenta sporita si in functie de situatie, profilul acesteia, sa ofere control chiar si in conditii dificile (apa, noroi, zapada). Pentru ca performantele anvelopelor variaza, in functie de temperatura mediului exterior s-au creat doua tipuri de anvelope: anvelopa de iarna si cea de vara. Absolut toate manevrele efectuate la volanul unui vehicul, tractiunea, franarea si virarea, depind de anvelope. Acum, la finalul sezonului rece, trebuie sa va ganditi cum sa va echipati autoturismul cu anvelope de iarna.

Pentru acest lucru, magazinul online Ecauciuc va propune o gama completa de modele de anvelope cu design si performante deosebite pentru diversele tipuri de conditii de drum. Este important ca pentru fiecare anotimp sa ai anvelope speciale,  de aceea marca Vredestein fabrica cele mai calitative produse de acest tip. Designul lor este deosebit, iar  profilul asimetric confera anvelopei un aspect original, extrem de sportiv. Veti avea parte de confort datorita manevrabilitatii si aderentei pe care o are. Puteti opta si pentru dimensiuni dedicate pentru puntea din spate, astfel ca vehiculele sport vor putea fi echipate corespunzator (intrucat acestea au dimensiuni diferite pe fiecare punte).

In conformitate cu traditia, anvelopele Vredestein puse la dispozitie de magazinul Ecauciuc acorda atentie cu prioritate aspectelor de siguranta ale pneului, combinate cu caracteristici ecologice. Acestea sunt anvelope de vara elegante care garanteaza confort si performanta exceptionala pe ambele tipuri de drum, uscate si umede. Profilul si peretele lateral al anvelopei au fost dezvoltate de catre agentia italiana de design Giugiaro Design. Iata si caracteristicile lor:

Design 

– minimalist, stilat, profil dezvoltat de Giugiaro Design

– profil directional cu patru canale longitudinale

– rapida dispersare a apei, minimalizarea riscului de acvaplanare

Siguranta 

– bune caracteristici de franare

– aderenta excelenta pe carosabil umed

– respecta standardele ETRTO

– nici un pericol atunci cand presiunea este scazuta

– functia temporara ca o anvelopa de rezerva

Confort 

– constructia anvelopei optimizata

– durata de viata indelungata

– respecta standardele europene pentru zgomot si aderenta la teren umed incepand cu 2012

Dintre modelele de anvelope Vredestein puse la dispozitia dumneavoastra de Ecaciuc, cel mai nou model este Ultrac Sessanta. Sessanta se bazeaza pe punctele forte ale seriei Ultrac si a fost optimizata pentru a oferi foarte bune caracteristici de directie si manevrabilitate. Giugiaro Design un design inovator, cu un model de linie care arata in mod clar ca performanta este pe primul loc. Numele Sessanta se refera la saizeci de ani de existenta Vredestein in Enschede. In virtutea parteneriatului unic cu Giugiaro Design, “saizeci” vor fi scrise in limba italiana: sessanta.

In cadrul magazinului online Ecauciuc puteti gasi modelul de anvelopa sau janta de care aveti nevoie pentru autoturismul sau camionul pe care il conduceti. De la anvelopele de vara prezentate mai sus, de iarna si pana la cele all-season, aici gasiti cele mai cerute marci pe piata romaneasca, precum si jante aliaj si din otel. Toate produsele de pe stoc se livreaza in maxim 24 de ore in orice locatie din tara, iar la comenzi specifice se discuta termenele de livrare cu clientii.

Date de contact:

Bd.Matei Basarab, Nr.17 Slobozia, Romania

comenzi@ecauciuc.ro

office@ecauciuc.ro

Telefon: 0726.135.517 | 0753.569.694

Fax: 0243.234.598

Articol oferit de zoom-biz.ro.