Ecauciuc – Anvelope de vara pentru siguranta maxima in trafic!

Anvelope-vara-VredesteiDin postura de sofer responsabil, trebuie sa intelegeti clar faptul ca pentru siguranta la volan nu conteaza atat de mult marca, puterea motorului, dotarile tehnice speciale si nici modelul masinii, ci conteaza in primul rand calitatea anvelopelor purtate. Siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra atunci cand va aflati in trafic depinde de toate elementele componente ale partii de legatura cu solul (frane, suspensie, anvelope), insa cel mai important element este reprezentat de anvelopa, deoarece este singurul element care leaga automobilul direct de sol. Pentru ca sezonul cald bate la usa, toate masinile au nevoie de anvelope de vara de cea mai buna calitate, care sa va asigure integritatea la volan. Un loc de unde le puteti achzitiona este magazinul online Ecauciuc.

Anvelope de vara pentru intr-o gama ampla de modele si cu performante deosebite pe sosele!

Toate manevrele efectuate de un sofer la volanul unui vehicul, tractiunea, franarea si virarea, depind de anvelope. Acum, cand ne despart doar cateva zile de sezonul canicular, trebuie sa va ganditi cum sa va echipati autoturismul cu anvelope de vara. Ecauciuc este magazinul in care orice cumparator poate gasi modelul de anvelopa sau janta de care are nevoie pentru autoturismul sau camionul pe care il conduce. Firma comercializeaza anvelope de vara, iarna si all-season din cele mai cerute marci pe piata romaneasca, precum si jante aliaj si din otel.

Odata cu venirea sezonului cald, cu siguranta ca cei care au circulat mai putin pe timpul sezonului rece, acum o vor face mai mult. Daca de modul in care se prezinta motorul masinii depinde starea de functionare a autovehiculului, modul in care efectuati manevrele atunci cand va aflati la volanul unei masini depind intr-o mare masura de anvelopele cu care autovehiculul este echipat.

Gratie anvelopelor de vara de la Ecauciuc veti avea parte de confort datorita manevrabilitatii si aderentei de care ele dispun. Puteti opta si pentru dimensiuni dedicate pentru puntea din spate, astfel ca vehiculele sport vor putea fi echipate corespunzator (intrucat acestea au dimensiuni diferite pe fiecare punte).

Modelele de anvelope de vara puse la dispozitie de Ecauciuc!

Magazinul online Ecauciuc va pune la dispozitie o gama completa de modele cu design si performante deosebite pentru diversele tipuri de conditii de drum. Cele mai reprezentative sunt cele produse de compania olandeza Vredestein.  In conformitate cu traditia, anvelopele Vredestein puse la dispozitie de magazinul Ecauciuc acorda atentie cu prioritate aspectelor de siguranta ale pneului, combinate cu caracteristici ecologice.

Anvelopele acestei firme sunt elegante si garanteaza un confort si o performanta exceptionale pe ambele tipuri de drum, uscat si umed. Profilul si peretele lateral al anvelopelor au fost dezvoltate de catre agentia italiana de design Giugiaro Design.

Dintre modelele de anvelope Vredestein oferite de Ecauciuc se remarca: Ultrac, T-trac, Sportrac, Hi-Trac si Comtrac. Acestea sunt ideale pentru condusul uzual pe drumuri prafuite, acolo unde aveti nevoie de o aderenta buna, sau pe asfalt fierbinte unde cauciucul necesita o rezistenta crescuta.

Toate produsele de pe stoc ale companiei, indiferent ca sunt anvelope sau jante, se livreaza in maxim 24 de ore in orice locatie din tara, iar la comenzi specifice se discuta termenele de livrare cu clientii.

Date de contact:

Bd.Matei Basarab, Nr.17 Slobozia, Romania

comenzi@ecauciuc.ro

office@ecauciuc.ro

Telefon: 0726.135.517 | 0753.569.694

Fax: 0243.234.598

Articol oferit de zoom-biz.ro.