Divieto ofera servicii de inchirieri auto Timisoara!

Divieto avantajele inchirierii unei Dacia Logan 1Fie ca esti in trecere prin Timisoara pentru ca ai de rezolvat niste probleme, sau ai venit acasa din straintate intr-o scurta vacanta, Divieto iti ofera posibilitatea de a te deplasa in voie prin serviciile de inchirieri auto Timisoara. Compania iti ofera servicii de inchirieri auto Timisoara la cele mai inalte standarde de calitate, pentru confort desavarsit. Utile atat pentru calatorii mai lungi, cat si pentru drumurile de zi cu zi, masinile de inchiriat iti ofera posibilitatea de a te deplasa oriunde, la orice ora din zi si din noapte, fara a depinde de alte persoane sau mijloace de transport.

Inchirierea unui autovehicul in cadrul firmei Divieto este accesibila oricarui buget. Cu autovehiculele Divieto, ai siguranta ca vei ajunge la destinatie in cele mai bune conditii, si ca te vei fi simti confortabil ca in masina personala. Profesionalismul si experienta echipei Divieto sunt caracteristicile de care ai nevoie pentru a beneficia de cele mai bune servicii. Pentru turisti, firma furnizeaza informatii rutiere necesare despre Romania, despre zone si rute turistice deosebite. Cu Divieto, ai garantia celui mai bun si corect tarif de pe piata.

Opteaza pentru inchirieri auto Timisoara!

Compania Divieto ofera o varietate de masini spre inchiriere pentru a alege marca pe care o doresti. Poti opta pentru Renault Clio Symbol 1.2MPI sau 1.4 MPI, Dacia Logan de 1.4, 1.5 sau 1.6 MPI, Dacia Sandero de 1.6MPI si alte modele. Masinile se afla intr-o stare excelenta de functionare pentru a nu intampina niciun fel de incident pe parcursul inchirierii si pentru a te simti in siguranta.

Autovehiculele oferite au toate verificarile si documentele necesare pentru a putea circula regulamentar pe drumurile publice. Inchirierile se pot realiza pe perioade lungi, scurte sau medii, iar tarifele sunt adaptate la perioada de timp de inchiriat, precum si la autovehiculul oferit spre inchiriere. Compania Divieto percepe o taxa de garantie care va fi utilizata pentru penalizare in caz de distrugere al autoturismului, si care va fi returnata in cazul in care nu sunt incidente.

La cerere, masinile pot fi echipate cu lanturi de zapada in timpul iernii, harta, sac cu material antiderapant si scaun pentru copil. Toate aceste facilitati pot fi oferite fara costuri suplimentare. Clientii trebuie sa utilizeze autoturismul in conformitate cu destinatia lui si sa respecte dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice. Livrarea si predarea autoturismului se poate efectua in orice loc din Timisoara la solicitarea clientului. Clientul are obligatia de a returna autoturismul in buna stare de functionare si intretinere, in locul si data precizate in contract.

Unde gasesti inchirieri auto in Timisoara?

In Timisoara, Divieto ofera cele mai bune servicii de inchirieri auto. Oferind preturi convenabile si conditii de inchiriere avantajoase, Divieto este solutia potrivita pentru confortul si siguranta ta. Personalul firmei este de incredere, amabil si cu o vasta experienta in domeniu. Autovehiculele pot fi inchiriate si cu sofer, iar politele de asigurare se incheie de catre firma. Informatiile de care ai nevoie privind tarifele, conditiile si rezervarile online sau telefonice le poti primi de la sediul firmei Divieto sau prin intermediul site-ului oficial.

 

Datele de contact ale firmei Divieto:

Adresa firmei: Str. Bistrei, Nr. 18B, Timisoara

Telefon: 0256 281 614

Email: divieto@divietotm.ro