Divieto: avantajele inchirierii unei Dacia Logan

Divieto avantajele inchirierii unei Dacia LoganAi de efectuat un drum lung in afara tarii si preferi o masina de inchiriat? Daca esti din Timisoara, Divieto iti sta la dispozitie cu mai multe modele de Dacia Logan. De ce Dacia Logan? Deoarece prezinta o serie de avantaje pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Insa, atunci cand apelezi la serviciile de inchiriere a unei masini, indiferent de marca acesteia, trebuie sa intelegi ca este de datoria ta sa ai grija de ea si sa o aduci inapoi in perfecta stare de functionare. Din pacate, in Romania, 1 din 8 masini care se inchiriaza se intoarce lovita, pe cand in strainatate raportul este de 1 la 120. Tot in Romania, din 100 de masini inchiriate, un numar cuprins intre 8 si 12 masini se fura de catre client. In plus, vitezele cu care acestea sunt conduse depasesc orice imaginatie.

De ce am facut aceasta mica paranteza? Pentru a intelege ca Divieto are incredere in tine ca si client si iti da cheia masinii, insa tu esti responsabil de aceasta pe mai departe. Dovedeste ca esti o persoana responsabila si ai grija de masina inchiriata de la Divieto ca si cum ar fi a ta proprie, pentru a putea beneficia de pe urma serviciilor sale si cu alta ocazie.

Dacia Logan – avantajele unei masini romanesti

De ce Divieto are in parcul sau auto si masini Dacia Logan? Deoarece aceasta masina este un punct de referinta pentru industria auto din tara noastra si ar trebui sa ne mandrim cu acest lucru. Cumparand si inchiriind masini romanesti, nu facem decat sa ne ajutam pe noi insine si sa cream noi locuri de munca in Romania, insa acesta este alt subiect. Acum vom trata avantajele inchirierii unei Dacia Logan de la Divieto.

1. Pretul. In primul rand, pretul inchirierii unei Dacia Logan este unul foarte avantajos pentru tine. Poti opta pentru mai multe modele: Dacia Logan 1.4 MPI, Dacia Logan 1.6 MPI sau Dacia Logan MCV 1.5 DCI. De asemenea, mai exista si varianta Dacia Sandero care apartine tot marcii Dacia, deci merita incercata.

2. Performantele dinamice. Este o masina care te ajuta in trafic si-ti face placere sa o conduci.

3. Echipare corespunzatoare. Are tot ce-i trebuie pentru siguranta in trafic.

4. Capacitate mare de transport. Dacia Logan este spatioasa, iar persoanele care o utilizeaza se vor simti confortabil pe tot parcursul drumului.

5. Confort sporit. Daca pana acum a calatori pe bancheta din spate a unei masini era un adevarat chin, cu noua Dacia Logan spatiul nu mai este o problema. Poti calatori confortabil indiferent de durata traseului.

6. Pozitia inalta de condus. Te ajuta in trafic si te face sa te simti mai relaxat la condus fara a simti toate gaurile din sosea.

7. Geamuri mari. Acestea nu genereaza “unghiuri moarte”, ceea ce iti ofera o mai buna vizibilitate si siguranta in trafic, dar Divieto avantajele inchirierii unei Dacia Logan 1si in timpul manevrelor efectuate pentru parcare.

8. Consum redus de carburant. Dacia Logan functioneaza cu motorina, iar consumul este unul excelent.

9. Reparatiile nu te costa mult. Fiind o masina romaneasca, toate piesele de schimb se gasesc mult mai usor, deci si pretul va fi unul pe masura bugetului tau.

10. Finisajele interioare de calitate. Acestea au o capacitate mare de rezistenta la uzura, avantaj ideal in cazul in care ai copii.

Daca vrei sa ai parte de o calatorie placuta, alege serviciul de rent a car Timisoara Divieto. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Divieto? Suna la numerele 0256-281.614, 0728-129.711 si 0744-772.324 sau trimite un e-mail pe adresa divieto@divietotm.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.