Divers Auto Parts ofera piese auto de calitate!

diversDivers Auto Parts iti ofera o gama variata de piese auto pentru masina ta la preturi avantajoase. Prin varietatea de produse, firma reuseste cu brio sa satisfaca exigentele clientilor sai. Compania Divers Auto Parts colaboreaza cu importanti furnizori de piese auto, astfel ei pot oferi fiecarui client piese de calitate si un timp de livrare scurt. Vei gasi in cadrul firmei piese de schimb care pot fi utilizate indiferent de tipul sau marca de motor de care dispui. Poti comanda de pe site-ul firmei piese de schimb pentru motoare, uleiuri auto, filtre hidraulice, filtre de polen si de ulei, lampi de spate, placute de frana, stergatoare parbriz, elemente de caroserie auto, piese pentru sistemul de franare, elemente de suspensie auto, piese pentru directie si multe altele.

Divers Auto Parts iti ofera piese auto pentru a putea schimba piesele uzate sau defectate cu modele originale sau after-market, la preturi fara concurenta. Prin intermediul site-ului poti comanda orice piesa auto de schimb doresti, iar firma va livra produsul in maxim 10 zile lucratoare.

Divers Auto Parts comercializeaza diferite modele de filtru de polen, ce sunt furnizate de catre unul dintre cei mai importanti producatori ale acestor produse, si anume, firma Mann. Vei gasi in cadrul firmei si uleiuri auto cu performanta ridicata ce ofera masinii tale rezistenta la imbatranire si siguranta sporita. Divers Auto Parts ofera si placute de frana, componente vitale de care depinde buna functionare a sistemului de franare.

Pentru ca masina ta sa arate bine si sa fie protejata, poti inlocui elementele de caroserie auto. Compania distribuie produse fiabile, care indeplinesc toate conditiile unor elemente de caroserie de calitate, cu un design original, compatibil cu diversele modele de autoturisme de pe piata. Modelele originale ale pieselor auto sunt insotite de actele care se predau si in magazine, cu aceleasi garantii si calitate. Iar piesele in regim after-market sunt alese cu cel mai mare grad de compatibilitate cu modelul autoturismului tau.

Divers Auto Parts este o firma infiintata in Constanta, care activeaza pe piata pieselor de schimb auto. Firma furnizeaza produse auto de calitate superioara, prin intermediul carora vei obtine rezultate pe masura asteptarilor tale. Divers Auto Parts ofera pretul optim pentru fiecare client, timp scurt de livrare si piese de calitate in functie de nevoile clientului. Compania dispune de o echipa tanara, dinamica, cu o bogata experienta in domeniu.

Pentru a primi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste produsele pe care vrei sa le achizitionezi, contacteaza reprezentantii firmei prin telefon sau e-mail. Acestia iti vor raspunde prompt la solicitari, oferind cele mai bune variante de pret si calitate pentru modelul tau de autoturism.

Trimite datele masinii si ale piesei dorite si afla daca aceasta se afla in stoc. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina de internet a companiei sau consulta unul din reprezentantii societatii Divers Auto Parts. Comanda acum piesele auto oferite de Divers Auto Parts pentru ca autoturismul tau sa functioneze in parametrii normali.

Datele de contact ale firmei Divers Auto Parts:

Adresa firmei: Soseaua Mangaliei, Nr. 84, Constanta

Telefon: 0737 085 048

Email: diversautoparts@yahoo.com