Diferentiale autoturism- gaseste tot ce vrei pentru masina ta la MORA ZF!

Pasionatii de autoturisme stiu cat de dificil este sa intretii o masina stfel incat aceasta sa se comporte perfect mereu. Aceasta trebuie dusa la service mereu, chiar si la cea mai mica neregula, astfel riscul unui accident este mare. Insa , indiferent de problemele pe care le aveti, MORA ZF este alaturi de dumneavoastra cu piese auto de cea mai buna calitate, printre care si diferentiale autoturism la cele mai avantajoase preturi.

Avand sediul in Maramures, aceasta societate si-a inceput activitatea inca din anul 1995. Chiar daca la inceput activitatea de baza a fost reparatiile cutiilor de viteze pentru camioane, in timp orizontul de lucru s-a extins. Datorita profesionalismului si seriozitatii, tari precum Franta, Spania, Italia sau Anglia colaboreaza cu echipa acestei firme, astfel ca nivelul de profesionalism este din ce in ce mai ridicat.

Importul pieselor auto pentru camioane, remorci si autobuze de la firme mari precum Beral, Mahle, Federal, Mogul si multe altele reprezinta principalul avantaj pentru care merita sa achizitionati piese de aici. Acestea sunt originale si nu exista riscul de a primi piese uzate, cum se intampla la firme ce nu-si respecta clientii.

Diferentiale autotursim- caracteristici generale

Pe piata de specialitate exista mai multe tipuri de diferentiale autoturism, fiecare dintre acestea avand avantajele si dezavantajele lor. Diferentialul deschis este printre cele mai intalnite tipuri de acest fel, mai ales in cazul automobilelor fabricate in serie. Acesta este cel mai simplu si reprezinta cea mai ieftina varianta si pentru producator. Din punct de vedere tehnic, aceste diferentiale autoturism sunt alcatuite din niste roti dintate, doua secundare, un pinion cu rol principal si inca alte doua secundare ce vin in legatura cu planetarele.

In plus, acest tip de diferential se caracterizeaza si prin alte particularitati. De exemplu, acest mecanism incearca sa aplice acelasi cuplu ambelor roti, iar atunci cand atinge nivelul maxim de cuplu, acesta va fi transmis de la o roata la alta in timpul rularii. Mai exact, acesta poate transmite numai maximul de cuplu rotilor, facandu-le pe acestea sa patineze.

In ceea ce priveste tipul de diferentiale autoturism blocate, acestea sunt diferite. Spre deosebire de cele deschise, avantajul acestora este vizibil atunci cand una din roti se intampla sa nu aiba aderenta. Ca rezultat, un auto-blocant isi va face treaba si va transmite rotii un cuplu bun. Desigur, exista multe alte diferente pe care le puteti afla de la un specialist in masura sa va expuna toate aceste lucruri.

Unde gasiti diferentiale autoturism la preturi accesibile?

Atunci cand vine vorba despre siguranta dumneavoastra la volan, cel mai important lucru este sa colaborati cu specialisti. Masinile se defecteaza des, mai ales din cauza drumurilor amenajate prost, tocmai de aceea veti face drumuri repetate la service-uri auto specializate. In cazul in care aveti nevoie de diferentiale autoturism, MORA ZF sta la dispozitia dumneavoastra oricand. Tot aici puteti gasi cutii de viteze si diverse alte piese auto, noi sau second- hand, cu garantie. Pentru mai multe detalii, accesati cutiivitezezf.ro!