Detectoare radar Cobra

cobra 7570-156x156Daca va numarati printre soferii care folosesc detectoare radar sau daca va ganditi sa va achizitionati un astfel de echipament pentru numeroasele curse efectuate in tara, puteti conta pe ofertele propuse de magazinul online Auto Sound Aici puteti gasi inclusive detectoare radar Cobra. Din dorinta de a evita sa fie opriti de politisti pentru depasirea vitezei legale in localitati sau in afara acestora, multi soferi prefera sa foloseasca detectoare radar. Astfel evita radarele Politiei si eventualele amenzi, care nu sunt chiar mici.

Informatii utile despre magazinul online Auto Sound, prin intermediul caruia puteti sa cumparati detectoare radar Cobra

Acest magazin online a luat fiinta in urma cu 8 ani si se ocupa cu comercializarea, la preturi foarte avantajoase, de accesorii pentru toate tipurile de autoturisme si aparatura destinata locuintei. Principalele caracteristici cu care pot fi definite produsele din oferta magazinului Auto Sound, inclusiv detectoare radar Cobra sunt calitatea, durabilitatea si fiabilitatea. Toate produsele sunt realizate de producatori de incredere si cunoscuti la nivel national si international, astfel ca aveti garantia ca acestea sunt de calitate si ca le veti putea utilize la parametri optimi.

Recomandari de detectoare radar Cobra, regasite in oferta magazinului Auto Sound

Detector Radar COBRA XRS 9370- are 14 benzi, dintre care 7 sunt pentru radar. Se alimenteaza la bricheta, volumul poate fi ajustat in functie de preferinte. La acest produs beneficiati de doi ani garantie. Transportul este asigurat gratuit.

Detector Radar Cobra ESD 7570- are 9 benzi si un design ultra-compact. Este un produs performant care are mai multe functii: LaserEye, recunoasterea facila a pictogramelor, 4 semnale radar, imunitate VG-2, indicator de putere a semnalului. Are un display stralucitor si usor de folosit. Puteti selecta modul de operare, fie pentru oras, fie pentru autostrada, reducand astfel alarmele false care exista in zonele urbane care sunt populate intens. La cumpararea acestui model de detector radar primiti o garantie de doi ani.

Detector radar Cobra XRS-R7- este cel mai bun detector existent pe piata, cu telecomanda fara fir si display. Are 12 benzi, busola in 8 puncte, alerte vocale, poate sa detecteze pistoale radar in modul POP. Are o raza maxima de detectie, datorita implementarii tehnologiei cu Superheterodina sin u poate fi detectat de aparatele Spectre TM. Cand opriti motorul masinii, detectorul se opreste in mod automat. Se instaleaza usor si foloseste sistemul GPSGarantie. Pentru acest model primiti 24 de luni garantie, iar transportul va este asigurat gratuit. Acest model se preteaza tuturor tipurilor de masini.

Cautati detectoare radar Cobra? Auto sound va ofere cele mai bune modele ale momentului la preturi imbatabile

Nu mai amanati si cumparati-va unul din aceste modele de detectoare radar Cobra si veti putea conduce mai relaxati si mai putin tensionati. Pentru a afla mai multe informatii, puteti sa accesati site-ul auto-sound.ro. De asemenea, echipa acestui magazin online va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte de pret si produse de calitate garantata. Auto Sound este alegerea potrivita pentru soferii care folosesc detectoare radar. Doar aici gasiti calitate la cele mai bune preturi de pe piata.