Detailing auto cu produse de calitate premium marca Aquashield!

680e6f6ef5d51a185d7e1a439ebc885dGrija conducatorilor auto pentru propria masina este deja cunoscuta, apelarea la serviciile profesionale din domeniu nefiind straina soferilor carora le pasa de starea si aspectul autoturismului pe care il conduc. Mai nou, acestia au la dispozitie o alta modalitatea de a-si rasfata masina, si anume prin detailing auto, practica relativ noua pe piata de specialitate din Romania dar care, vorba aceea, a “prins” si in randul posesorilor de masini romani.

Ce inseamna detailing auto

Notiunea de detailing auto se refera la operatiunile de curatare, lustruire si protectie a masinilor, in interior si exterior deopotriva. Acestea nu trebuie confundate cu serviciile oferite in cadrul unei spalatorii, unde accentul cade exclusiv pe cosmetizare.

Detailing-ul este totodata si un tratament profesional de protectie al suprafetelor curatate, acestea devenind mult mai rezistente impotriva petelor si murdariei in general, a zgarieturilor fine (in cazul caroseriei), razelor UV si altor agenti care le-ar putea afecta calitatea, aspectul in timp si in cele din urma, valoarea de vanzare.

Detailing auto cu produse marca Aquashield

Aquashield Romania aduce pe piata de profil autohtona celebrele tratamente super-nano hidrofobe puse in aplicare cu ajutorul unor produse de calitate premium. Acestea sunt solutii eficiente de impermeabilizare a mai multor tipuri de suprafete, inclusiv auto, ce au ca scop final protectia impotriva actiunii daunatoare a apei si implicit prelungirea duratei de viata.

Produsele Aquashield pentru detailing auto sunt eco-friendly, nu decoloreaza si nu modifica in niciun fel suprafata vizata, se aplica usor intr-un strat subtire transparent si impermeabilizeaza timp indelungat. Procesul de fabricatie al acestora se bazeaza pe un deceniu de cercetare si inovatie permanenta in domeniu, Aquashield fiind lider incontestabil in solutiile de protectie a suprafetelor.

Detailing auto interior

In cazul operatiunilor de detailing interior, o atentie sporita este acordata curatarii si protectiei suprafetelor tapitate cu piele sau orice alt material textil, si aici ne referim in special la scaunele si bancheta din spate, cele mai expuse murdariei si uzurii, dar si a fetelor de usi, bord, plafon, pardoseala etc.
Solutiile Aquashield Romania in materie de detailing auto interior cuprind produse pentru piele si textile a caror aplicare in tratamente corespunzatoare duc la crearea unei bariere eficiente impotriva absorbtiei de lichide. Acestea tin la distanta nu doar apa ci si petele, respectiv orice tip de murdarie, redand sau pastrand intact aspectul de nou al interiorului.

Detailing auto exterior

Utilizarea produselor marca Aquashield pentru detailing auto exterior intotdeauna conduc la obtinerea celor mai bune rezultate, si anume: suprafete impecabile din punct de vedere estetic, care stralucesc (la propriu) de curatenie, si o protectie sporita impotriva actiunii daunatoare a apei, razelor UV si factorilor de mediu.

Oferta cuprinde tratamente special create pentru caroserie (formula noua cu cristale lichide), parbriz si geamuri (tratamente bazate pe o tehnologie anorganica sol-gel ce previne aderenta murdariei), respectiv jante si pneuri, un amestec de emolienti, agenti de curatare si agenti de luciu ce confera stralucire si frumusete de lunga durata.

Gratie modului usor de aplicare, al calitatii rezultatelor obtinute si mai ales rezistentei in timp a tratamentelor de acoperire (5 ani), produsele Aquashield pentru detailing auto sunt de departe cea mai inspirata alegere in domeniu.