Detailing auto –Autok9!

detailing auto

Este cunoscut faptul ca unii conducatori auto au o grija aparte pentru masina pe care o detin. Aceasta “ grija” se exprima prin faptul ca acestora le pasa de aspectul si starea autoturismului pe care il conduc. Asadar, in cazul in care detii o masina si iti doresti ca acesta sa functioneze cat mai mult si sa arate tot timpul bine, apeleaza la Autok9.

Autok9 este un service din Bucuresti ce a luat nastere din dorinta proprietarului de a veni in intampinarea clientilor pasionati de masini, cu produse si servicii de inalta calitate. Service-ul se poate lauda cu o echipa de profesionisti in domeniu, precum si cu urmatoarele atuuri: profesionalism, promptitudine si seriozitate.

Iti doresi sa-ti rasfeti masina cu produse de calitate? Apeleaza la Autok9 pentru detailing auto! Nu stii ce inseamna notiunea de detailing? Acesta se refera la operatiunile de curatare, protectie a masinii precum si lustruirea acesteia atat la exterior cat si in interior. Totodata, mai poate insemna si un tratament profesional de protectie al suprafetelor curate, acestea ajungand sa fie mult mai rezistente impotriva murdariei si a petelor, zgarieturilor ( in cazul caroseriei), si razelor UV.

Ai nevoie de detailing auto? Apeleaza cu incredere la Autok9!

In prezent, praful si murdaria ridica probleme serioase pentru majoritatea soferilor. Curatarea autoturismul precum si intretinerea acestuia sunt “ lucruri” foarte importante daca iti doresti ca masina pe care o detii sa functioneze corespunzator.

Ai nevoie de servicii de cosmetica pentru masina? Tratamente auto sau vrei ca masina sa beneficieze de un polish? Solutia perfecta o reprezinta serviciul detailing auto de la Autok9!

Pe langa detailing auto, service-ul vine in intampinarea clientilor si cu servicii ce tin de repararea caroseriei ( parbrize, tinichigerie, vopsitorie auto, detailng auto), mecanica auto ( service roti, revizii periodice, mecanica auto, diagnoza computerizata, geometrie auto ,electrica/electronica), ITP. Totodata, mai poti comanda prin intermediul Autok9, anumite piese de care ai nevoie pentru masina si poti chiar, sa iti faci asigurarea obligatorie RCA ori Casco. Clientii care au apelat la serviciile service-ului Autok9, au fost multumiti, revenind ori de cate ori a fost nevoie. Angajatii Autok9 ofera asistenta in caz de daune auto. Preturile serviciilor oferite pentru detaling auto, sunt foarte avantajoase.

De ce sa apelezi la Autok9 pentru detailing auto?

Ai nevoie de detailing auto pentru masina? Nu stii la cine sa apelezi? Cauti un service de incredere care sa-ti ofere acest serviciu la preturi avantajoase? Atunci Autok9 este alegerea perfecta!

In concluzie, in cazul in care ai probleme de natura mecanica sau vrei ca pe masina sa fie aplicata o vopsea anume ori ai probleme de natura electronica pe care alte service-uri nu le-au putut repara? Apeleaza la Autok9 si toate aceste “ probleme” vor fi rezolvate in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care ai vreo nelamurire sau ai nevoie de o parere, echipa de specialisti iti sta la dispozitie oferindindu-ti cele mai bune solutii.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre detailing auto dar si alte servicii pe care service-ul Autok9 le ofera, acceseaza pagina web www.autok9.ro sau contacteaza reprezentantii –0213 173 737/ 0786 288 659/ 0740 288 659.