Despre tabla si tinichigerie auto Bucuresti

tinichigerie auto Bucuresti

Cel mai mare cosmar al unui posesor de autoturism este tabla indoita, sau defectele suprafetelor din tabla ale masinii. Stim, indoirea unei aripi sau a tablei portierei este o situatie neplacuta ce duce in mod firesc la o serie de probleme, iar daca incepeti sa va ganditi la schimbarea portierei, sau a piesei avariate, sa stiti ca mai exista o alternativa. Atelierul de tinichigerie auto Bucuresti Auto K9 este alternativa si locul unde puteti scapa de probleme intr-un timp scurt, fara batai de cap si stres. Asta pentru ca aici veti gasi o echipa tanara, bine pregatita si profesionala care pot remedia fara probleme cele mai frecvente tipuri de avarii.

Motivul pentru care unele masini au o tabla ce se indoaie chiar si la un impact usor cu o minge de fotbal este unul mai complex si pleaca in primul rand de la economie dar si performanta. In atelierul de tinichigerie auto Bucuresti de la Auto K9 zilnic intra in service minim 3 – 6 autoturisme avand diferite tipuri de probleme, insa un numar foarte mare din cazuri sunt situatii prezente la nivelul structurii din tabla a masinii.

De la tinichigerie auto Bucuresti, la tabla de pe masina

Performantele unei masini tin de consum, viteza, durabilitate si robustete. Toate acestea sunt obtinute prin folosirea celor mai avansate tehnici de inginerie dar si materiale de cea mai buna calitate. Asa ar fi logic si firesc, insa, sunt anumite marci auto care, pentru a oferi preturi cat mai bune, folosesc diferite tehnici printre care si folosirea unei table mai subtiri. O masina din aceasta categorie este si Loganul al producatorului Dacia, unde tabla are o grosime de 0.65mm. Totusi, grosimea mica a tablei ajuta si la atingerea unei viteze si a unui consum mai bune.

Grosimea tablei este cea care dicteaza rezistenta masinii. Insa, aici trebuie pastrat un echilibru foarte fin deoarece, asa cum expertii in tinichigerie auto Bucuresti spun, o masina cu tabla prea groasa va avea un consum mai mare spre deosebire de una cu o grosime de 1mm.

Despre operatiunile dintr-o tinichigerie auto Bucuresti

Operatiunile efectuate in atelierul de tinichigerie auto Bucuresti  sunt de indreptare, reparatii ale defectelor de finisaj, dar si tratarea zonelor cu rugina superficiala. Evident, sunt situatii in care nu exista prea mari sanse in remedierea problemelor, insa acestea sunt rezultatul unui accident sau a altor evenimente care provoaca deteriorari puternice.

Indreptarea tablei este una din cele mai frecvente operatiuni solicitate intr-un atelier de tinichigerie auto Bucuresti. Spunem asta deoarece numai aici in Capitala, zilnic au loc chiar si zeci de tamponari usoare. Pe langa asta, mai sunt si situatii in care tabla masinii mai este indoita si in alte situatii (lovirea accidentala cu obiecte diferite, condus neadecvat, etc.). Insa, oricare ar fi motivul sau cauza stricaciunii, Auto K9 va asteapta cu servicii complete pentru reparatii dar si tinichigerie auto Bucuresti si imprejurimi. Pentru a afla mai multe despre aceasta unitate de service, va invitam pe siteul www.autok9.ro iar de asemenea, ii asteptam pe toti cei ce sunt in cautarea unui service bun sau o tinichigerie auto Bucuresti, ii asteptam pe soseaua Vitan – Barzesti nr. 5 – 7 Sector 4, Bucuresti.