Despre Alpine si gama de monitoare auto Alpine

6582dfe71b66794cf274c10a12facae7

Ce poate fi mai placut atunci cand plecati la drum lung decat sa puteti viziona un film, Auto Sound va ofera acum si monitoare auto Alpine pentru a va completa experienta multimedia din autoturismul dumneavoastra. O experienta despre care noi, cei de la Auto Sound cunoastem cateva mici trucuri si mai ales, va putem oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru a va transforma orice calatorie intr-o experienta a sunetului si a divertismentului asa cum nu ati mai experimentat decat in comfortul casei dumneavoastra. Inainte de a va deslusi cateva din secretele legate de tehnica de divertisment pe care o puteti avea in autoturismul dumneavoastra, trebuie sa va spunem de la bun inceput ca siguranta este intotdeauna pe primul loc. Asa ca, oricat de tentant ar fi pentru dumneavoastra ca sofer, bucurati-va de placerea de a vedea filmul preferat doar dupa ce ati parcat in siguranta.

De la sisteme Home Audio, la monitoare auto Alpine

Inainte de a vorbi despre gama de monitoare auto Alpine, haideti mai intai sa vedem ce inseamna Alpine si ce fac acesti minunati oameni, si cum s-a ajuns de la dorinta de a oferi un sunet cat mai clar si fidel la competitii feroce de audio & in-car tunning. Povestea Alpine pleaca tocmai din Japonia si tocmai din luna Mai a anului 1967, iar in cursul istoriei sale de pana acum a colaborat si cu firma de telefonie mobila si nu numai Motorola. Din anul 1984 pana in 2000 cei de la Alpine au detinut unul din cele mai puternice branduri in echipamente audio Hi Fi, Luxman. Echipamentele profesionale audio comercializate sub acest brand erau si inca sunt caracterizate de o calitate incredibila a sunetului. Insa, incepand cu anul 2008 Alpine s-a orientat exact unde consideram ca le este locul, in domeniul producerii de echipament audio si multimedia pentru autoturisme. Incepand cu monitoare auto Alpine, difuzoare, amplificatoare de mare putere si fidelitate, pana la consolele multimedia in-car Audio & Divertisment Centre, totul are acelasi nivel de calitate.

Centre multimedia echipate cu monitoare auto Alpine

Centrele multimedia sunt dotate cu iesiri video dedicate pentru monitoare auto Alpine, iesiri digitale la o calitate perfecta pentru linia de monitoare din masina. Acestea sunt de doua tipuri, fie pentru plafon sau pentru tetiera. Va oferim monitoare de 7inchi sau de 10,1inchi toate la rezolutii perfecte pentru a permite celui mic sa se uite la desenele favorite sau pentru a va relaxa in pauza de condus. Iar pentru ca stim ca fiecare membru al familiei vrea sa asculte ceva diferit, va oferim solutia prin care veti elimina certurile cauzate de gusturile diferite. Seria de monitoare auto Alpine pentru plafon contine modele prevazute cu propria unitate de CD/DVD player dar si telecomanda pentru a putea controla continutul audio sau intrarea video.

In concluzie, putem spune ca prin dotarea masinii cu monitoare auto Alpine puteti obtine astfel un adevarat centru multimedia si de divertisment, iar cand vine vorba de optiuni, daca va spunem ca puteti conecta chiar si smartphone-ul la el, deja v-am trezit interesul. Pentru a afla mai multe, expertii nostri va asteapta pe siteul www.auto-sound.ro cu mai multe idei pentru masina dumneavoastra.