De ce sa optezi pentru tahografe digitale de la Fomco Prodimpex?

Tahografe digitale de la Fomco Prodimpex1Tahograful este un dispozitiv responsabil cu precizarea timpilor de lucru si a curselor realizate de catre un autovehicul. Societatea Fomco Prodimpex ofera tahografe digitale datorita superioritatii acestor produse fata de cele analogice. Toate produsele oferite sunt aduse de la producatori consacrati si anume Actia si Stoneridge si compania ofera preturi mici pe piata de specialitate. Indiferent de produsele pe care le alegi, aceste tahografe digitale sunt profesioniste, diferentele fiind reprezentate doar in ceea ce priveste optiunile, setarile si designul.

Avand in vedere faptul ca reglementarile nationale stabilesc expres ca autovehiculele care sunt inmatriculate dupa anul 2007 sunt prevazute cu un astfel de tahograf digital. Acest fapt, intrucat ofera posibilitatea de a monitoriza mult mai bine activitatea autovehiculului si mult mai precis. Fomco Prodimpex asigura acces la aceste dispozitive sigure si exacte. Compania ofera prin intermediul reprezentantilor sai produse oriunde in tara. Daca doresti mai multe informatii despre produsele comercializate, precum si sfaturi despre produsele pe care sa le alegi contacteaza echipa Fomco Prodimpex si acestia iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Tahografe digitale – precise si sigure!

Aceste tahografe digitale prezinta numeroase avantaje cum ar fi un grad ridicat de acuratete, performanta sporita si capacitatea de stocare a unui volum mare de informatii. Produsele sunt dintre cele mai fiabile si mai sigure de pe piata de specialitate oferind informatii cat mai exacte. Gratie acestor echipamente, vei putea monitoriza activitatea cat mai bine si mai mult timp, fiind ideala pentru siguranta participantilor la traficul rutier. Avand dimensiunile unui radio, tahograful digital este o combinatie intre vitezometru si ceas, fiind dispozitiv de ultima generatie care inglobeaza tehnologie noua si performanta in domeniu. Indiferent de producator sau modelul ales, tahograful digital va asigura rezultate exceptionale. Fiind disponibil intr-o gama larga de produse il vei putea alege pe cel care iti indeplineste cel mai fidel cerintele.

Produsele puse la dispozitie apartin companiilor Stoneridge si Actia, fiind printre cele mai fiabile si rezistente de pe piata. In cadrul firmei Fomco Prodimpex vei gasi chiar si piese de schimb pentru aceste dispozitive in scopul de a repara cat mai rapid un astfel de dispozitiv. Stoneridge este recunoscuta pentru tahografele digitale si tehnologiile inovative pe care acestea le utilizeaza. Informatiile care sunt transmise de computerul de bord, respectiv de cutia de viteze sunt preluate de catre tahograf si inregistrate cat mai exact. Te poti baza pe experienta si pregatirea echipei Fomco Prodimpex oricand ai nevoie de tahografe digitale de cea mai buna calitate.

Fomco Prodimpex – excelenta la pret mic!

Compania Fomco Prodimpex detine secretele tahografelor digitale oferind numai produse de calitate, precise, fiabile si rezistente in timp. Vei primi nu numai produse de la Actia, Stoneridge Electronics si indelB, cei mai buni de pe piata, dar si servicii specializate de verificare, instalare si reparare a acestor dispozitive. Pe langa tahografe digitale vei putea comanda si limitatoare de viteza, sisteme GPS, statii radio si alte accesorii pentru masina ta. Achizitioneaza tahografe digitale de la Fomco Prodimpex si poti fi sigur ca ai facut o alegere potrivita.

Datele de contact ale firmei Fomco Prodimpex

Adresa firmei: Str. Principala, Nr. 801/E, Cristesti

Telefon: 0725 530 279

Email: office@fomco.ro