De ce sa cumperi un kit ambreiaj de pe Piese-auto.ro

Orice conducator auto trebuie sa aiba in portbagajul masinii un kit ambreiaj pentru situatiile urgente cand o componenta importanta a ambreiajului trebuie schimbata cat mai repede. De unde poti cumpara si tu un kit ambreiaj complet, de calitate superioara? De pe Piese-auto.ro.

Kit ambreiaj. Ce este ambreiajul?

 

De ce sa cumperi un kit ambreiaj de pe Pieseautoshop.roAmbreiajul are la baza mai multe piese componente dintre care amintim discul de ambreiaj si volanta, rulmentul de presiune si placa de presiune. Unde este situat ambreiajul? Intre motor si cutia de viteze. Care este rolul ambreiajului? Intrerupe fluxul de putere dintre motor si cutia de viteze, permitand astfel dotarea masinilor cu cutie de viteze manuala.

Stilul de condus agresiv al unor soferi, timpul nefavorabil sau neatentia sunt cateva cauze de pe urma carora ambreiajul masinii tale poate avea de suferit. Exista cateva indicii ce pot trada defectiuni ale ambreiajului? Desigur, si amintim de urmatoarele 5:

1. Zgomotul nefiresc. Cand apare acest zgomot nefiresc provenit de la ambreiaj? Atunci cand volanta s-a uzat, cand s-a deformat discul de frecare sau cand a aparut un defect la montaj. Care sunt solutiile in acest caz? Pot fi multiple, insa cel mai bine este sa apelezi la un service auto si la un kit ambreiaj ce te va scoate din incurcatura.

2. Patinarea de ambreiaj este unul dintre cele mai des intalnite semne. Cum iti dai seama de problema? Atunci cand accelerezi, marirea vitezei se face mult mai lent decat in mod normal, alaturi de un miros de cauciuc ars.

3. Masina nu vrea sa intre in viteze, la rece. In acest caz, placa de presiune este cea care creeaza probleme.

4. Cilindrul hidraulic a cedat. In cazul in care gasesti urme de umezeala sub pedala de ambreiaj, pe mocheta sau in zona pompei hidraulice, asta inseamna ca cilindrul hidraulic al ambreiajului cedeaza. Este vital sa-l schimbi cat mai repede cu putinta.

5. Pedala de ambreiaj prezinta o pozitie anormala. Daca placa si discul s-au uzat, atunci pedala de ambreiaj este situata mai sus. Daca se blocheaza rulmentul sau parghia, atunci pedala de ambreiaj este situata mai jos. Este clar o defectiune a sistemului de ambreiaj si trebuie verificata cu atentie.

Cu Piese-auto.ro si kit ambreiaj ai numeroase avantaje!

 

Atunci cand ambreiajul masinii tale iti face probleme, cel mai bine este sa ai mereu un kit ambreiaj la indemana si sa te ocupi de schimbarea componenteleor care au cedat. Desigur, apeleaza pentru asta la specialisti in domeniu si, desi te pricepi si esti tentat sa faci reparatia chiar tu, mai bine ia legatura cu un service auto si ia-ti de o grija.

De unde poti cumpara un kit ambreiaj de calitate superioara? De pe Piese-auto.ro, magazinul online care-ti ofera numeroase avantaje:

– Kit-uri complete pentru ambreiajul tau;

– Mai multe modele de kit-uri, in functie de marca masinii tale;

– Preturi competitive pentru piata din Romania;

– Piesele kit-ului sunt aftermarket, marci consacrate precum Luk, Sachs, Valeo sau MecArm;

– Comanda se face usor, online;

– In cazul in care ai nevoie de consultanta, echipa Piese-auto.ro iti sta la dispozitie cu informatii pretioase ce te vor ajuta sa faci alegerea cea mai buna pentru masina ta;

– Programul de lucru Piese-auto.ro este flexibil;De ce sa cumperi un kit ambreiaj de pe Pieseautoshop.ro1

– Poti plati cu cardul sau cash, in momentul livrarii;

– Livrarea se face printr-un curier rapid, in timpul cel mai scurt;

– Ai posibilitatea de a returna un kit ambreiaj in maxim 10 zile lucratoare.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege kit ambreiaj de pe Piese-auto.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Piese-auto.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0768-883.222, 0768-885.222 si 0768-887.222 sau trimite un e-mail pe adresa vanzari@pieseautoshop.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.