De ce sa alegi si tu becuri auto cu LED-uri

Becuri auto cu LED-uri sunt o alternativa la clasicele becuri, care nu numai ca se ard repede, insa nu se pot intrebuinta in domenii atat de variate precum becuri auto cu LED-uri. Acestea din urma prezinta o serie de avantaje pe care toti conducatorii auto sau de alte vehicule cum sunt motoretele, bicicletele, autobuzele, motoscuterele sau camioanele ar trebui sa le cunoasca bine.

Avantaje becuri auto cu LED-uri

 

De ce sa alegi si tu becuri auto cu LED-uriPrintre cele mai bine vazute avantaje a unor becuri auto cu LED-uri se numara:

1. Sunt foarte solide si se strica greu;

2. Durata de viata a unui astfel de bec este de 50.000 de ore, timp in care functionarea este perfecta;

3. Nu contin mercur sau plumb, deci sunt becuri ecologice, prietenoase cu mediul inconjurator;

4. Daca folosesti becuri cu LED-uri pentru masina ta, costurile de intretinere ale acesteia sunt cu mult reduse;

5. Au si protectie interna TVS;

6. Au aplicatii diverse, de la masini mici pana la camioane, autobuze si motociclete, dar si biciclete, motoscutere sau alte vehicule;

7. Inlocuiesc lumina clasica si le poti folosi pentru semnalizari si frana, pentru becul de sus din interiorul masinii sau becul de lectura, pentru iluminatul placutei de inmatriculare sau pentru tabloul de bord, pentru lampa de la portbagaj sau pentru lumina in caz de ceata, dar si pentru lumina de parcare, faza lunga si faza scurta;

8. Sunt rezistente la vibratii;

9. Fac fata cu brio socurilor mecanice;

10. Au preturi de achizitie bune;

11. Se gasesc de cumparat avand forme si dimensiuni variate, in functie de necesitati;

12. Le poti cumpara si online, rapid si simplu;

13. Producatorii sunt adevarate branduri in domeniu.

Becuri auto cu LED-uri de la Solar Watts

 

Daca te-ai saturat de clasicele becuri pentru masina, becuri ce se strica exact cand ti-e lumea mai draga – de cate ori nu De ce sa alegi si tu becuri auto cu LED-uri1ai patit-o sa ramai pe drum fara becul pentru faza lunga sau sa ti se arda beculetul ce ilumineaza tablita de inmatriculare, insa norocul tau a fost ca nu ai dat de niciun politist pe drum – schimba-le cu becuri auto cu LED-uri.

Ok, sa fie becuri auto cu LED-uri, dar de unde, de la ce firma, in cine te poti increde in ziua de astazi pentru calitate si preturi bune? Solar Watts este partenerul potrivit pentru tine si este chiar o companie romaneasca cu sediul in Braila, care din 2009 exista pe piata din Romania si produce, distribuie, importa si monteaza atat corpuri de iluminat, cat si panouri solare.

Insa printre produsele de top ale companiei se afla becurile cu LED-uri, avand diverse intrebuintari, Solar Watts fiind constienta ca oamenii trebuie sa protejeze mediul inconjurator, iar aceste becuri sunt ideale.

Pentru industria auto, Solar Watts iti propune becuri auto cu LED-uri ce se pot imparti pe categorii in functie de dimensiune, culoare, utilizare, diametru, putere, unghiul acestora sau suportul lampii. Cert este ca becuri auto cu LED-uri de la Solar Watts sunt de calitate superioara si daca le vei folosi o data te vei intoarce mereu la ele.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege becuri auto cu LED-uri de la Solar Watts. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Solar Watts? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-381.949 si 0765-477.501 sau trimite un e-mail pe adresa office@solarwatts.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.