De ce monitorizare auto pasiva satelit

De ce monitorizare auto pasiva satelitIn anul 2011 RAR afirma ca aproximativ 1.800 de masini au fost furate in intreaga tara. Desigur, in acest numar intra masinile furate si reclamate la Politie. Statisticile ne arata ca hotii romani prefera totusi marcile germane, mai exact automobilele de lux precum Volkswagen – cu un procent de 19% din totalul masinilor furate, BMW – aceasta marca reprezinta un sfert din masinile furate, Mercedes – atinge un nivel de 14% si Opel – cu un procent de 8%. Din fericire, ultimii ani au dus la scaderea acestui numar impresionat de masini furate, acesta ajungand la 1.000. Insa, atunci cand vine vorba despre masina ta, nu te poti baza pe bunavointa hotilor si cel mai bine este sa apelezi si tu la o monitorizare auto pasiva satelit.

Monitorizare auto pasiva satelit. Fii cu ochi-n patru in orice moment!

 

Ce este o monitorizare auto pasiva satelit? Este vorba despre un sistem ce are la baza GPS-ul si care reprezinta o investitie facuta cu cap, astfel ca acest sistem sta cu ochi-n patru pentru tine si stie in permanenta unde se afla masina ta. In caz de furt, vei sti si tu unde este si poti anunat autoritatile.

Astfel, pe langa dispozitive de avertizare a unui furt auto – incuietori frana, incuietori volan, alarme sonore, volan blocat, pedala de frana blocata, dezumflarea rotilor, incuietori roti sau semne particulare lasate pe masina sau in masina – si diferite dispozitive de prevenire a furtului prin imobilizare – “kill switch” ascuns, cheie smart, siguranta cut-off, wireless sau aprindere prin autentificare si starter pentru dezactivarea combustilului – exista si dispozitive de urmarire a unui furt auto printre care se numara si sistemele de monitorizare auto pasiva satelit.

In momentul in care masina ta este furata, aceste sisteme emit un semnal catre centrul de urmarire sau catre Politie, ajutand astfel autoritatile sa recupereze masina, sa prinda hotul, iar tu sa scapi de orice paguba.

La baza monitorizarii auto pasiva satelit sta o tehnologie GPS imbinata cu tehnologia wireless, fiind o combinatie eficienta in urmarirea masinii furate. Astfel, tu mergi la sigur, nu pe bajbaite si vei sti intotdeauna unde se afla masina ta.

Monitorizare auto pasiva satelit cu Commander Systems

 

Daca vrei ceva performant, monitorizare auto pasiva satelit de la Commander Systems este sistemul de care ai si tu De ce monitorizare auto pasiva satelit1nevoie. Aceste sisteme au sub atenta lor supraveghere propria-ti masina pentru ca tu sa stii in permanenta unde se afla aceasta. In caz de furt o vei putea recupera rapid.

Astfel, un sistem de monitorizare auto pasiva satelit isi dovedeste eficienta in orice situatie de furt, facandu-ti viata mai usoara si scapand de temerea constanta pe care o are orice sofer, si anume ca masina i-ar putea fi furata.

Commander Systems iti propune chiar o aplicatie pe telefonul mobil pentru iOS sau Android, iar tu poti vizualiza parcul auto pe harta, poti accesa rapoarte de cursa si adauga comentarii sau mentiuni pentru fiecare vehicul in parte. Deci, monitorizare auto pasiva satelit este excelenta si atunci cand detii un parc auto si-ti desfasori activitatea in domeniul transporturilor. Astfel iti vei putea monitoriza flota mult mai bine si vei putea tine o evidenta riguroasa.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege monitorizare auto pasiva satelit de la Commander Systems. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Commander Systems? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0755-048.105 sau trimite un e-mail pe adresa hotline@commander.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.