De ce car kit Parrot de la Auto Sound

De ce car kit Parrot de la Auto SoundStiai ca daca vorbesti la telefonul mobil in timp ce sofezi te paste o amenda usturatoare? Noul cod rutier ce a intrat in vigoare la data de 6 februarie 2015 a adus multe schimbari care au rolul de a mari siguranta in trafic. Astfel ca, daca vei surprins in trafic vorbind la telefon, vei plati o amenda destul de mare, de 270 de lei. Poate ca unii “smecheri” au protestat la citirea noutatilor, insa noi suntem de acord cu ele.

Si pentru ca nu vrei sa bagi bani in buzunarul politistilor, cumpara-ti un car kit Parrot cu Bluetooth si vei putea vorbi cu oricine, chiar si atunci cand conduci, prin comanda vocala, sigur, practic, eficient si la indemana pentru orice sofer.

Avantaje car kit Parrot

 

De ce sa cumperi cu car kit Parrot? Deoarece te vei bucura de urmatoarele avantaje:

– Acest kit pentru masini se potriveste cu aparatele originale cu care sunt dotate autoturismele;

– Ai posibilitatea de a alege intre mai multe modele in functie de gusturi, necesitati si pret;

– Iti ofera functii de comunicare, marele avantaj al kit-ului, fara comenzi manuale. Cum? Prin conexiune Bluetooth;

– Se ataseaza la linia audio a masinii tale;

– Apelarea este vocala si poti contacta 200 de numere;

– Nu are zgomot de fond si nici ecou;

– Calitatea sunetului este de fidelitate inalta, deoarece semnalul este procesat in mod digital;

– Iti vine livrat cu tot ce ai nevoie pentru un set complet, perfect functional;

– Este compatibil cu telefoane mobile dintre cele mai diverse – Nokia, Motorola sau Siemens, Sony Ericsson, Sharp sau Samsung. De regula, compatibilitatea se face cu acele telefoane dotate cu Blueetooth;

– Unele kituri sunt folosite pentru redarea muzicii, cum este si modelul MKi 9000. Acesta se integreaza oricarei masini, are telecomanda wireless de control, se sincronizeaza si cu agenda telefonului tau, este dotat cu tehnologie de ultima generatie, este compatibil cu aproape orice mobile.

Alcatuire car kit Parrot

 

Ce include un car kit Parrot in componenta sa? Amintim de:

– Unitatea de control electronica;

– Microfon cu cablu;

– Cablu de alimentare;

– Tastatura;

– Manualul de utilizare;

– Cablul de iesire care se face pe linia audio a masinii.

De unde cumpar un car kit Parrot?

 

Daca te-am facut curios si, in plus, daca pentru tine conteaza siguranta in trafic, cumpara-ti un car kit Parrot de la Auto De ce car kit Parrot de la Auto Sound1Sound. In acest magazin online vei gasi de cumparat mai multe modele – CK 3000, CK 3001, MKi 9000, MKi 9100 si MKi 9200 – kituri oferite la preturi foarte bune.

Pentru fiecare kit achizitionat ai cate 12 luni de garantie, comanda se face foarte simplu, online, si-ti este livrata printr-un curier rapid. Daca ai cumparat de o anumita suma, transportul iti este oferit chiar gratuit.

Ai nevoie de consultanta de specialitate pentru a face cea mai buna alegere? Echipa Auto Sound iti sta la dispozitie cu sfaturi pertinente, cu profesionalism, rabdare si implicare, astfel incat tu sa fii multumit pe deplin de produsele si serviciile companiei.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege car kit Parrot de la Auto Sound. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Auto Sound? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-393.046 sau trimite un e-mail pe adresa office@auto-sound.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.