Dany’s Electric Workshop – Furnizor de piese auto din dezmembrari

piese auto din dezmembrariMasina ta sta pe butuci din cauza ca nu gasesti piese auto compatibile? Vrei sa ai garantia unor piese auto originale 100%, la cel mai mic pret? Achizitioneaza piese auto din dezmembrari si bucura-te de avantaje!

Nu cunosti niciun furnizor de piese auto din dezmembrari? Iti oferim noi raspunsul: Dany’s Electric Workshop.

Cu o vasta experienta pe piata de profil din Romania, Dany’s Electric Workshop are ca principal domeniu de activitate importul si distributia de componente si accesorii auto din dezmembrari.

Comercializam o gama completa de piese auto din dezmembrari pentru o serie de marci, printre care: Ford, BMW, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Audi, Alfa Romeo, Fiat, Opel, Mercedes si multe altele. Dincolo de diversitate si calitate, Dany’s Electric Workshop iti ofera accesul si la tarife mici… foarte mici.

De ce sa investesti in piese auto foarte scumpe sau aftermarket, cand poti foarte simplu sa comanzi piese auto din dezmembrari, de o inalta calitate, la preturi mici, direct de la Dany’s Electric Workshop?

Piese auto din dezmembrari – Aceeasi calitate, dar la un pret mai bun!

Pentru orice sofer, masina stricata este un cosmar, un cosmar costisitor. Din pacate, indiferent de grija pe care o purtam automobilului nostru sau de investitiile pe care le facem, acesta, mai devreme sau mai tarziu, va ceda, necesitand vizite dese la service-uri auto si bineinteles, cheltuieli neprevazute.

Pierderi de ulei, consum mare de combustibil, zgomot si lista poate continua. Odata ce masina prezinta chiar si cele mai mici semne de defectiune, este obligatoriu sa luam masuri. De regula, orice piesa uzata trebuie inlocuita cu o alta, moment in care apar si primele intrebari de genul: sa comand piesa prin reprezentant, sau sa aleg varianta mai ieftina, aceea de a cumpara o piesa aftermarket, de calitatea careia sa nu fiu la fel de sigur?

Daca doresti sa ai certitudinea unei piese 100% originale, fara sa fii nevoit sa depasesti bugetul alocat pentru achizitia acesteia, specialistii au o varianta: piese auto din dezmembrari.

Piesele auto din dezmembrari reprezinta o alternativa foarte populara in randul celor care vor sa se bucure din nou de randamentul masinii, fara efort financiar.

Ca sa te convingi, afla ca pentru a cumpara o piesa auto din dezmembrari trebuie sa platesti, in general, doar un sfert din pretul aceleasi piese cumparata ca noua. Pe scurt, daca vrei sa faci economie, fara sa fii nevoit sa faci compromisuri in privinta calitatii, alege piese auto din dezmembrari.

Cauti piese auto din dezmembrari? Solutia vine de la Dany’s Electric Workshop!

Pentru a intra in posesia unor piese auto din dezmembrari, trebuie doar sa contactezi firma Dany’s Electric Workshop, telefonic sau prin email. Simplu!

Indiferent de marca masinii tale, la noi gasesti piesa de care ai nevoie. Piesele pe care firma noastra le comercializeaza provin din import, direct din marile parcuri de dezmembrari auto, si sunt livrate la sediul nostru in cele mai bune conditii.

FIe ca esti posesor de Audi, Alfa Romeo, Fiat, Mercedes, BMW etc., Dany’s Electric Workshop iti asigura piese auto din dezmembrari la preturi excelente.

Spre deosebire de piesele prezente pe piata, piesele provenite din dezmembrari garanteaza calitate pe o lunga perioada de timp. Motivul? Sunt originale!

Pentru a comanda piese auto din dezmembrari, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.