Cutiivitezezf.ro-Reparatii cutii viteze, la super-preturi!

cutii de vitezeProbleme la cutia de viteze? Stai fara grija! Firma Mora ZF iti sta la dispozitie cu servicii de reparatie cutii viteze, la preturi mai mult decat avantajoase. Asadar, indiferent de masina pe care o conduci, echipa Mora ZF repara cutii viteze, in timp optim si la tarife mici!

Performanta masinii este direct influentata de buna functionare a cutiei de viteze. Aceasta nu numai ca transmite puterea de la motor la roti, ci ajuta la confort in timpul condusului.

Atunci cand automobilul refuza sa mai intre in viteza, este semn ca trebuie sa vizitezi de urgenta un service auto! Si daca vrei ca reparatiile sa nu fie unele costisitoare si mult peste bugetul alocat, apeleaza la Mora ZF specialist in cutii viteze, firma cu traditie in Maramures!

Mora ZF dispune de toate resursele necesare unui service ca la carte: experienta, personal calificat si echipamente performante! Astfel, putem repara orice cutie de viteze, indiferent de marca, tipul sau vechimea  autoturismului.

Echipa executa service cutii viteze pentru: autobuz, camion, microbuz si autoutilitara.

Piesele utilizate sunt de cea mai buna calitate, avand stoc de produse pentru a facilita servirea clientului cat mai prompt si mai profesionist!

Nu ignora semnele care indica defectiuni la cutia de viteze! Ajuta la buna functionare a autovehiculului prin serviciile Mora ZF!

Cutii viteze- Asigura buna functionare a autovehiculului!

Cutie de viteze manuala sau automata? Aceasta este intrebarea! Daca majoritatea masinilor europene au cutii manuale, cele produse in SUA, Japonia si Canada cunosc avantajele unor cutii de viteze automate. Cu toate acestea, o cutie de viteze defecta cunoaste aceleasi simptome, indiferent de constructia lor.

Ce este cutia de viteze?

Cutia de viteze este parte integranta in mecanismul de transmisie al masinii, rolul acesteia fiind acela de a da putere de la motor la roti. Puterea se transmite de la motor la roti in mod controlat prin schimbatorul de viteze.

Alcatuita din pinioane de marimi diferite, cutia de viteze face posibila modificarea capacitatii autovehiculului de a se deplasa in conditii diferite de viteza si tractiune.

Cutie manuala VS. cutie automata

Masinile dotate cu o cutie automata sunt mai confortabil de condus si mai performante. In schimb, cutia manuala  este mai usor de intretinut, are o greutate mai scazuta fata de cea automata si un posibil consum mai redus de carburant.

Defectiuni la cutia de viteze

Cand o cutie de viteze este defecta? Atunci cand manevrarea ei este greoaie sau imposibila.

O cutie de viteze necesita o intretinere atenta. Schimbarea regulata a uleiului la cutia de viteze, creste durata de viata si randamentul acesteia.

In plus, cutia de viteze are nevoie de timp pentru a se incalzi si functiona la parametri optimi, mai ales in timpul sezonului rece. Este recomandat ca in primele minute de la deplasare, schimbarea vitezelor sa se faca mai lent, fara a tura motorul! Tinand cont de aceste recomandari, te asiguri de o buna functionare a cutiei de viteze, si astfel, de vizite rare la service-uri auto.

In cazul in care cutia de viteze da semne de uzura, apeleaza la Mora ZF si bucura-te de profesionalism si servicii eficiente de reparatie.

Avand o experienta de aproape 20 de ani pe piata de profil din Romania, Mora ZF repara cutii viteze, in special cele ale autovehiculelor mari Mercedes, Man, Iveco, Renault, Daf, Volvo.

Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina www.cutiivitezezf.ro si contacteaza-ne.