Cum sa alegi corect un elevator vulcanizare

7669ff0862f7dd0b90b66cb531723c9dUn elevator vulcanizare este o instalatie utilizata pentru ridicarea autovehiculelor pe directie verticala, scopul fiind acela de a vulcaniza rotile, adica de a le repara. Astfel ca un elevator trebuie sa fie o constructie solida si stabila, iar capacitatea sa de a ridica autoturisme nu depaseste 1 metru pentru orice marca, chiar si pentru SUV-uri sau masini de teren.

De unde poti cumpara si tu aceste echipamente profi? Tomax Prest te invata cum sa alegi elevatoare vulcanizare potrivite pentru nevoile tale.

De unde cumpar un elevator vulcanizare?

 

Daca achizitionarea unui elevator vulcanizare te pune in dificultate, afla ca Tomax Prest este partenerul potrivit si-ti poate furniza astfel de elevatoare la preturi bune, avand un raport calitate pret mai mult decat atragator. Astfel ca preturile competitive, cat si calitatea garantata de aceasta companie de renume din Romania, iti asigura achizitionarea unui elevator de nota 10.

Tomax Prest fabrica astfel de dispozitive de ridicat inca din anul 1999, experienta spunandu-si cuvantul si lasandu-si amprenta si asupra calitatii de necontestat a elevatoarelor special create pentru vulcanizare.

Aceasta echipa de profesionisti din Oradea este alcatuita numai din oameni unul si unul, ingineri, specialisti si muncitori calificati, care cu totii pun osul la bataie pentru ca produsele oferite sa satisfaca cerintele si nevoile clientilor din Romania, dar si de peste hotare.

Tomax Prest te invata cum sa cumperi un elevator vulcanizare ideal

 

Daca detii o vulcanizare fara doar si poate ai si tu nevoie de un elevator vulcanizare. Inainte de a merge la shopping este bine sa citesti urmatoarele sfaturi de achizitionare a unui astfel de echipament indispensabil, sfaturi pe care specialistii de la Tomax Prest ti le ofera cu generozitate:

1. Inainte de toate, un elevator vulcanizare bun trebuie sa fie actionat pe aer comprimat, sa fie o constructie simpla, dar fiabila;

2. Un elevator pentru vulcanizare nu trebuie sa ridice autoturismul la inaltimi foarte mari, inaltimea ideala este cea de la nivelul solului. Daca ridici autovehicului mai sus de atat risti accidente prin caderea rotilor;

3. Trebuie sa fie usor de montat si de intrebuintat, dar si de mutat, pentru orice posibilitate de mutare a vulcanizarii tale din spatiul initial;

4. Garantia elevatorului este indicat sa fie cat mai mare;

5. Trebuie sa posede certificare CE si toate documentele trebuie sa fie in regula, in caz contrar nu-l poti pune in functiune;

6. Gabarit si greutate proprie cat mai mici;

7. Variatiile de temperatura nu trebuie sa-l influenteze in niciun fel;

8. Intretinerea sa fie cat mai usoara, sa te bucuri de service din partea companiei de unde l-ai achizitionat, dar si de piese de schimb de calitate;

9. Nu uita de garantie si de postgarantie;

10. Raportul calitate pret trebuie sa fie unul excelent;

11. Sa fie protejat din punct de vedere coroziv;

12. Puterea sa fie mare pentru a putea ridica o masina fara dificulate si risc de accidente;

13. Este important, nu in ultimul rand, sa-ti permita tie ca sofer sa te urci usor pe elevator, chiar daca esti fara experienta.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege elevator vulcanizare de la Tomax Prest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tomax Prest? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-975.134 sau trimite un e-mail pe adresa tomax.prest@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.