Cu City Taxi marfa ta este pe maini bune!

Services-01Esti in cautarea unei companii de taximetrie care sa-ti ofere servicii dintre cele mai diverse, toate la inalte standarde calitative? Ai nevoie sa trimiti un colet rapid si simplu fara alte complicatii si costuri suplimentare, doar prin intermediul unui taxi? Solutia vine de la City Taxi, firma cu vasta experienta in domeniu, gata sa-ti ofere servicii eficiente de transport si taximetrie in Constanta. Asadar, fie ca ai nevoie de servicii in regim de taxi ori de transportul persoanelor, curse pentru aeroport, curierat rapid, transport copii sau transport angajati, City Taxi este partenerul tau de incredere, care pe langa promptitudine si amabilitate, iti ofera accesul si la tarife mici…foarte mici.

City Taxi-Servicii diversificate si tehnologii de ultima ora

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ai nevoie de o masina prin cara sa trimiti un pachet, dintr-un loc in altul, rapid si simplu? Daca timpul nu-ti permite sa pleci de la birou si nici nu ai la indemana o masina cu care sa trimiti marfa unui client, suna la 0241-933 si in cel mai scurt timp un taxi iti va sta la dispozitie. Vrei ca marfa ta ajunga in conditii de maxima siguranta la destinatie, la orice ora din zi si din noapte? Pentru asta apeleaza la serviciile City Taxi, firma care iti ofera increderea de care ai nevoie, totul prin intermediul unor soferi profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu dar si prin intermediul unei flote auto impresionante. Cu alte cuvinte, City Taxi este mai mult decat o companie de taximetrie, este serviciul prin care tu beneficiezi de calitate si tarife avantajoase.

Transportarea coletului in regim de taxi este cea mai simpla, rapida si sigura modalitate de a te asigura ca produsele ajung la destinatie, in timp util. Si ca dovada a profesionalismului nostru, la finalizarea livrarii te vom apela si iti vom confirma ca marfa ta a ajuns in locul indicat. Mai mult decat atat, traseul pe care il va parcurge coletul va fi urmarit prin GPS, un motiv in plus sa apelezi cu incredere numarul de telefon 0241-933. Vom raspunde prompt si cu amabilitate oricarei solicitari, indiferent de complexitatea sa. Retine, City Taxi este singura companie de taximetrie din Constanta care foloseste tehnologie din noua generatie pentru sistemul de dispecerat. Altfel spus, noi stim intodeauna localizarea soferilor nostri, motiv pentru care garantam ca destinatiile si timpul de livrare sunt respectate. Pe langa toate acestea, la fiecare rezervare a unei curse repartizam taxi-ul cel mai apropiat de locatia ta, fara sa mai fie nevoie sa astepti pana cand unul dintre soferi raspunde la cerintele centralistei, pentru ca fiecare taxi are instalat un sistem de navigatie performant cu rolul de a face legatura la centrala. Rezervarile se pot face prin telefon sau online.

City Taxi-Oriunde si la orice ora

Portofoliul nostru de servicii este extrem de diversificat, incepand cu serviciul de transfer la aeroport (Mihail Kogalniceanu, Otopeni, Varna), serviciul de transport dedicat angajatilor, serviciul de transport dedicat copiilor sau persoanelor in varsta si terminand cu serviciul taxi marfa Constanta. Cat despre soferii City Taxi, afla ca acestia au o experienta de peste 15 ani in domeniu, ceea ce inseamna profesionalism la nivel inalt. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.