Cricuri hidraulice

Inventiile tehnologice au usurat foarte mult munca oamenilor. Unele inventii cunoscute din vechime au fost perfectionate si sunt folosite si astazi. Asa si este cazul diverselor tipuri de cricuri hidraulice. Avand la baza mecanismul de functionare al parghiei, cricul a fost dezvoltat si s-a ajuns la utilizarea de cricuri hidraulice, cricuri care folosesc si ulei pentru a ridica.

Cricuri hidraulice-definitie

Cricul este un aparat portabil, care este folosit pentru ridicarea greutatilor mari la inaltime. Acest dispozitiv este cel mai des folosit in cazul penelor de cauciuc, cand, pentru a schimba roata dezumflata cu cea de rezerva, este necesara ridicarea masinii. Cric hidraulic este denumirea data la cricul care ridica masinile cu ajutorul lichidului. Conform principiilor hidraulice este posibila dispersarea efortului pe o anumita distanta pentru ridicarea de greutati mari.

Cum functioneaza diversele tipuri de cricuri hidraulice?

Cricul are levier, piston plonjor, valve si un cilindru. Se trage levierul si se ridica si pistonul. In acest moment este scoasa o cantitate mica de ulei. Cand levierul coboara, coboara si pistonul, urcand astfel si uleiul care, fiind lichid, nu poate fi comprimat. Vizualizarea de videoclipuri in care este prezentat acest dispozitiv faciliteaza intelegerea modului de functionare al diverselor tipuri de cricuri hidraulice.

De unde puteti cumpara cricuri hidraulice?

Daca aveti nevoie de cricuri hidraulice, puteti apela cu incredere la firma Geman Invest. Aceasta este o societate care vine in intampinarea sectoarelor de productie industriala cu servicii si echipamente variate. Avand o bogata experienta in domeniul vanzarilor, firma Geman Invest ofera produse si servicii de calitate la preturi competitive care pot satisface si cei mai exigenti clienti. Acest lucru se datoreaza si faptului ca sunt reprezentanti si distribuitori ai unor companii renumite pe plan mondial, printre care se numara: Veba Group, Delta, Ina, Fag, Koyo, Loctite Loxeal, Wekem, Alexandris, etc. Printre produsele firmei se numara furtunuri cu diferite utilizari, trifoare, scripeti, magneti si cantare digitale, echipamente protectie, cuple, racorduri industriale, dar si cric hidraulic.

Ce tipuri de cricuri hidraulice puteti sa achizitionati de la Geman Invest?

In oferta companiei Geman Invest puteti gasi doua tipuri de cricuri hidraulice: cricuri hidrulice tip butelie tip PRO-Hj si cricuri hidraulice cu talpa tip PRO-HLJ. Fiecare tip are diferite modele la care difera capacitatea suportata, inaltime de ridicare, forta maxima a levierului, greutatea neta, etc. In afara de aceste doua tipuri de cricuri hidraulice puteti sa mai gasi si cric cu cremaliera tip PRO-RJ si cric special tip PRO-EJ.

Cum puteti sa contactati aceasta companie, la care gasiti cricuri hidraulice?

In cazul in care doriti sa achizitionati cricuri hidraulice va recomandam sa apelati la compania Geman Invest. Pe site-ul firmei- gemaninvest.ro, veti gasi toate informatii care va intereseaza. La rubrica Contact puteti afla adresa sediului companiei, adresele punctelor de lucru, numarul de telefon si puteti trimite un e-mail reprezentantilor firmei, completand campurile obligatorii. Reprezentantii societatii va stau la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii, la cele mai bune preturi si pentru a va oferi informatiile dorite in legatura cu serviciile pe care vi le pun la dispozitie.